• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım düzelir inşallah merak etme,alnında yazılıysa saati zamanı gelince hiçbirşey engel olamaz oluveriri...dualarım seninle,inşallah umulmadık bir kapı açılacak ve sonu hayır olacak...

canım benimmm...Şeniz
çok sağol bitanem duaya çok ihtiyacım var gerçekten çok sağol...:1hug:

bende kaçıyım artık kızlar hepinize ii geceler çok sağolu destekleriniz için öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun ii geceler..opuyorumnanaktan

Selamssss ben geldim.. hele sukur beaaaa...

:nazar: $afak 351 :nazar:
turkbayragi Allah korusun Askerimi turkbayragi

!!! ¡¡¡ Bir gün gelecek, Bir gün kalacak
ışte O gün Güneş Bizim ıçin Doğacak ¡¡¡ !!!

site45xc5.gif

Selamssss ben geldim.. hele sukur beaaaa...

:nazar: $afak 351 :nazar:
turkbayragi Allah korusun Askerimi turkbayragi

!!! ¡¡¡ Bir gün gelecek, Bir gün kalacak
İşte O gün Güneş Bizim İçin Doğacak ¡¡¡ !!!

site45xc5.gif

heh hoşgeldin,sonunda gelebildinopuyorumnanaktan

selam dadlu garılar men geldim sempatiksalakcinni
ümmücüm bitanem üsülme neolur hayırlısı neyse onu yaşatsın rabbim inşallah herşey yoluna girer babanda kurtuluverir onlardan gende sevdiğinle biran önnce evlenin inşallah ama kötü düşünme nolur vardır herşeyde bi hayır mutlaka edukun söölediği doğru sen hep kalbini ferah tut hepinize hepimize her gece dua ediodum saten ama bugün sana benden kıyak :D sana daha fazla edecem dua :D inşallah herşey gönlünce olur canım benim güzel düşün güzel şeyler olsun :a015: tatlı geceler rüyanda askerini görün inşallah bi tek o rahatlatır seni bence boshayallersmile bu arada bütün amcalar mı bööyle yaa benim amca denen yaratıkta mahvetti hayatımızı özellikle benim hayatımı :mymeka: kötükedihüso :oklava: allah bildiği gibi yapsın walla :oklava: :mymeka:

Back
X