- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #30.361
amin canım inşallah allah kavuştursun hepimizi...sninki nerde yapıyo askerliğini? daha burdan nereye gideceği belli değil benimkinin acemiyiz biz.
cnm nereye gıdecegı ne zmn bellı olack bnımkı hakkarıde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah allah kavuştursun hepimizi...sninki nerde yapıyo askerliğini? daha burdan nereye gideceği belli değil benimkinin acemiyiz biz.
oyy uzaktaymış,merak etmene engel değil biliyorum ama bişey olacaksa heryerde olur yazılıysa...ama dediğim gibi insan merak etmez mi eder..Allah kavuştursun canım sağ salim inşallah
insallah cnm bnm tel kullnıo mu sızınkıler
ohhhh ne gusel mesajlasmayi ozledim bende yaaa.. =(
insallah benimkide alir telefon..
nereye sakliyorlarki?
iyi bari canım okonuşuyorsunuz ne güzel.ama ben istemem tel götürmesini.
cnm zaten gıderkn bosuna goturmesın cunku mutlaka kapıda yakalıyorlar yerıne gıdınce alır kendısı
yok yav biz askeriye de tele karşıyız:) sokmak istese şimdi de sokar çok kolay,öyle didik didik etmiyolar herşeyi,ben bazen el çantamı vermiyorum bile xray e,içinde kapalı tel oluyo.heryer aynı değil tabii dediğin gibi iice didik didik de ederler yani.
bnımkı tel kaptırmıstı cnm ordan bılıom:)
bi daha nasıl cesaret ettiniz yaf:)
kaç yıldır berabersiniz canım siz,var mı geldiğinde nişan falan?
Canolar ben kacar...
Size ii geceler, TATLI RUYALAR..
öpuyorum sizi.. mucukkkkk
ıns cnm 2 bucuk seneden berı bırlıkteyız
baya olmuş sizin de he nişanlanırsınız artık gelince:) kötü gıcık kadınlara döndüm bea nişan ne zaman, düğün ne zaman:))
Canolar ben kacar...
Size ii geceler, TATLI RUYALAR..
öpuyorum sizi.. mucukkkkk
aboow amma da soruyomuşun:)
7 yıllık birlikteyim,2 yıllık aşağı yukarı evliyim,pratisyen doktorum:) yarışmacı arkadaşlara başarılar..![]()