• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kıss bende sordum aradığı kişiyi ne diyo diyee çok alakasız bişey sordu kapadı dediii :umursamaz: Salak yaa şimdi düşünüyorumda bn bununla nasıl çıkmışımm kaydirigubbakcemile

aynen büşüm aynen ama çok şükür ki kurtuldum aşkı buldum
opuyorumnanaktan

eee kimler var kimler yok buralar yine tenha mı yoksa:uhm:

çok şükür fena değil ben de...hayırdır ne oldu da bu kadar heyecanlandın bea?

Rabbim iyiylik versin bolca....

ya bu hafta ya önümüzdeki hafta sevgilim annem ben sevgilimin annesi yengesi eyüp sultana gidicez beraber ve tanışma faslı olacak.
anneler ve sevgilim annemle tanışacak hem mutluyum kocaman hemde heyecanlıyım
bu yüzden
delikafadulden

KIZZZLARRR BANA GÜZEL FıKıRLERINIZZ LAZIM ASKERIME BıŞEYLER YOLLAMAYI DUSUNUYORUM RESıMLER VE MEKTUP KESıN YANINDA NE OLABILIRR YARDIMMMkafamçokkarıştı

iyidir canım eve anca girdim:S yoruldum ,ben yokken aramış,konuşamadık akşam üzeri neyse şimdi konuştuk ya olsun canım sıkıldı:S sen naptın güzelim,nasılsın?

napim cnm yaaa bendeee 7 de geldim işten ımmm bugün 2 kere de aşkımla askerimle konuştum 8 gün sonra dağıtıma gelioo cnm yaaa çok mutlu ve heyecanlıyımmm :kedi:

kendi adıma çok iyiyim çok şükür...
mutluyum heyecanlıyım :dance:

sizler nasılsınız...

ya bu hafta ya önümüzdeki hafta sevgilim annem ben sevgilimin annesi yengesi eyüp sultana gidicez beraber ve tanışma faslı olacak.
bu yüzden
delikafadulden

ayyyy ne heycanlıııkaydirigubbakcemile3

bu yüzden
delikafadulden

ah canım çok güzel hem de hakikaten heyecanlanılacak bir durum..Allah daim etsin inşallah mutluluğunu...

ayyyy ne heycanlıııkaydirigubbakcemile3

aslında benim heyecanım annemle annesi anlaşıcak mı??
birde sevgilimin halini çok merak ediyorum biraz fazla utangaçtır herifim kızarır bozarır bana eğlence aşkıma işkence
kaydirigubbakcemile3

ohhhh ne güsel mehserimmm bak benim şafak daha karanlık çok üzülüorum cnm yaaa 429 bizim şafak mafoldumben

üzülme fıstık yaa.
bende geçen sene bu zamanlarda senin gibiydim ama bak bitti herşey geride kaldı çok şükür.
sanki bitmicek gibiydi ama bitti Rabbime milyon kere çok şükür ki...
:Saruboceq:

Back
X