- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #30.721
DELİMİSİN KIZIM TABİ DAVETLİSİN ŞAFAK GÜZELLERİMİN HEPİCİĞİ DAVETLİİİ BÜTÜN GARULARR GELEBÜLÜRRR opuyorumnanaktan
ohhhh ohhhh yandannn hihoyyythihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DELİMİSİN KIZIM TABİ DAVETLİSİN ŞAFAK GÜZELLERİMİN HEPİCİĞİ DAVETLİİİ BÜTÜN GARULARR GELEBÜLÜRRR opuyorumnanaktan
Aramıza hoşgeldin canımmmm yerimseniben
hoşgelidnnn:)
hosgeldınnn aramısaa=))
Uğrarım canım opuyorumnanaktan
sağol canımm. valla askerimin bu huyunu seviyorum küfür etselerde karşılık vermez.
inşallah hiç birimiz böyle şeyler yaşamayız. üzülmemeye çalışıyorum bende ama işte hangimiz olsa üzülürüz...
özlemiştim sesini duyunca kendime geldim..
adaş arada uğra buraya o zaman :1hug:
hoşgeldin dulcinea
Hoşbulduk kızlar opuyorumnanaktan sizin maşallahınız varmış, ne kadar kalabalıksınız böyle..
Hoşbulduk kızlar opuyorumnanaktan sizin maşallahınız varmış, ne kadar kalabalıksınız böyle..
böyle birbirimizden güç alıyoruz işte kalabalık olmamız lazım :) :1hug:
Doğru diyorsun canım... ben sevdüceğime süpriz için 50-59 kilo topiğinde takıldım kaldım, orası da böyle yoğun yerimseniben Geçenlerde 331. dönem topikten arkadaşlarla tanıştım. Sizleri de tanımadan olmaz tabi kaydirigubbakcemile3
Doğru diyorsun canım... ben sevdüceğime süpriz için 50-59 kilo topiğinde takıldım kaldım, orası da böyle yoğun yerimseniben Geçenlerde 331. dönem topikten arkadaşlarla tanıştım. Sizleri de tanımadan olmaz tabi kaydirigubbakcemile3
Ayy canım senin askerin daha yeni gitmiş sayılır :1hug: Umarım çok güzel bi yerde rahat rahat yapar da zaman su gibi geçer :)aaaaaa biz şafakçılar bide çok bağlıyız birbirimizeee mutlaka haberleşiriz burdan iyimizide kötümüzü de sen daha ne gördün ki kız bu daha çeyreğimiz birazdan diğer garular daa gelirrrr opuyorumnanaktan
kilo mu veriyorsunuz
anam nerde o topik bende heleyim![]()
Ayy canım senin askerin daha yeni gitmiş sayılır :1hug: Umarım çok güzel bi yerde rahat rahat yapar da zaman su gibi geçer :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245007-50-59-kilo-araligindakiler-birlikte-zayifliyor-2152.html buyur gel canım. Pek bi destek oluruz biz de kilo konusunda birbirimize :lepi:
Ayy canım senin askerin daha yeni gitmiş sayılır :1hug: Umarım çok güzel bi yerde rahat rahat yapar da zaman su gibi geçer :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245007-50-59-kilo-araligindakiler-birlikte-zayifliyor-2152.html buyur gel canım. Pek bi destek oluruz biz de kilo konusunda birbirimize :lepi: