Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyi geceler kızlarrr umarım rüyanızda askerlerinizi görürsünüz yarın hepimiz için harika bi gün olur inşallah şekerler. mehsercim Allah'ın izniyle güzel geçer mahkemede kurtulursun gözdecm snde canını sıkma oldmu arar askerin.. öptüm tatlılarım

iyi geceler kızlarrr umarım rüyanızda askerlerinizi görürsünüz yarın hepimiz için harika bi gün olur inşallah şekerler. mehsercim Allah'ın izniyle güzel geçer mahkemede kurtulursun gözdecm snde canını sıkma oldmu arar askerin.. öptüm tatlılarım

allah rahatlik versin canim.. tatli ruyalarboshayallersmile

İyi geceler canım. Allah rahatlık versinboshayallersmile

İnşallah bişey olmaz tatlım ya. Dünya da ne insanlar var ya

İnşallah bişey olmaz canım. :Saruboceq:

şu an pek tavsiye etmem canım ya akşama kadar iflahımı kesiyor çok fena bişey oldu
türkan şorayın filmi vardı öyle bebeği büyütüp evleniyordu yazık

geçmiş olsun canım ya ne insanlar var şu memlekette ya
inşallah sizin leinizde sonuçlanır mahkeme

sağolun kızlar...
Rabbim böyle insalara fırsat vermesin inşallah...

babyke yok canım ben gidemiyeceğim maalesef çünkü mahkeme sabah 11de biz uzağız birbirimize...
keşke gidebilseydim destek olabilseydim sevgilime...

2 yaşında yakışıklı oğluşum canım

DSC00179.JPG

:nazar::nazar::nazar:yirim onu masallah yaaa rabbim tez zmnda babalarına kavustursun benimkide tabiii:delphin:gamyoncuiremsu

Back
X