- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #98.521
tmm cnm boshayallersmile3 kasım gecesı topık acıyore orda benı tepukleyınn canlarımm ben gidiyorummmmmmmm sizde peşimden koşa koşa gelin emmmmiiiii :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm cnm boshayallersmile3 kasım gecesı topık acıyore orda benı tepukleyınn canlarımm ben gidiyorummmmmmmm sizde peşimden koşa koşa gelin emmmmiiiii :)))
anaaaa ne güzell teskereye de az kalmış oluoo göndercen mi çıkınca mı vericeksinnhehe yokk devremmm 2 kasım aşkımın doğumgünüüü :asigim:
aminnnnn devremm :Saruboceq:
bu sene güvenemedm kendime seneye gircem bende kpss ye
3 kasım gecesı topık acıyore orda benı tepukleyınn canlarımm ben gidiyorummmmmmmm sizde peşimden koşa koşa gelin emmmmiiiii :)))
sevgi ümmüş neden gelmıyo canım?
 :lepi:
:lepi:sevgimmm de yemişşşş askerliği beekaydirigubbakcemile2
incim devremmm teskere hediyeleri mi hazırlıoonnn yavrummkaydirigubbakcemile3

didem hiç pas vermiosun :umursamaz: :dilcikar:

ne 27si kız bilmiyorumkismile
tabi ki deee uleynnnn :teytey:kankammŞeniz
pas vercektim yavrummsempatiksalakcinni
off efkara bagladım yavrucum slow turkude actım
yarin napıo gezdiniz tozdunuzmuaklinialirimsmile
 bi daha yeni 400 leri bitircez yaaaaaaaaaaaa
bi daha yeni 400 leri bitircez yaaaaaaaaaaaa düşünmek bile istemiommmmmmmmmmmm
düşünmek bile istemiommmmmmmmmmmmkankammŞeniz
pas vercektim yavrummsempatiksalakcinni
off efkara bagladım yavrucum slow turkude actım
yarin napıo gezdiniz tozdunuzmuaklinialirimsmile
:jeyyar:
tabi ki deee uleynnnn :teytey:
çok özlemişim ama yaaaa çok da yakışıklı geldi gözüme aşkım allahımm yawrum o bnm onu anası bnm için doğurmuş sankiii yaaaa :jeyyar: çok mutluyum çok opuyorumnanaktanbayanssulusmile ama genede küstüm sana pas vermedin bana :mymeka:
ya şöyle dokunaklı türkü dinleyesim var benimde neler dinliyosun cnm sen ?

ya şöyle dokunaklı türkü dinleyesim var benimde neler dinliyosun cnm sen ?
kaapamazlarr bi an dibimden ayırmıom :hulya: öldürürüm onu valla benden başkası bakamaz ona leynnn :enbuyukkk: hem didom üzülme gelcek artık aşkım bitioo :teytey:sıkı tut enısteyı kapmasınlar yakısıklı olmasın çok lennalsanaalsanasmile
kankam allah bozmasın mutlulugunuopuyorumnanaktan
ya dövme bee dertlıyız dıyoruz anlasana kızımmm sen hasretlık nedır bılırmısın lenn -tatlicadiarzu-
didom sana selami şahinn manyak şarkılarını yollim miii yawruuu :hulya:Cnm ben selami şahin özledim teninin kokusunu dinliyorum çok dokundu beaa:içelim:
türkü dinlerim bende ama çok etkılıyo beni türküler:2:
Cnm ben selami şahin özledim teninin kokusunu dinliyorum çok dokundu beaa:içelim:
türkü dinlerim bende ama çok etkılıyo beni türküler:2:
bizim ark. var radyo dj yi açtım onu dinliom bende bu akşam hareketli gece.. Yabancı hazırlmaış kopuyom p c başındaaa :dance:
kaapamazlarr bi an dibimden ayırmıom :hulya: öldürürüm onu valla benden başkası bakamaz ona leynnn :enbuyukkk: hem didom üzülme gelcek artık aşkım bitioo :teytey:
didom sana selami şahinn manyak şarkılarını yollim miii yawruuu :hulya: