- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #99.261
ho$geldin caniiim nabermerhabaaaben geldimmm

banaydi galiba babyke bu yazdiginGünluk Kullanma bence.. cildin bozulur..
özel günlerde.. Creme sür.. Ardindan fondoten.. ardinda pudra..
kalici olur oyle
sagol canim birde böyle deneyim

ah malesef öyle pissy'm biraz saglik sorunum var cigerimle/böbregimle ilgili ,bu yüzden cildim cabuk bozuluyo-yaglaniyocildin karma yada yağlıya dönük laydim.
bu yüzden kullandığın nemlendiriciyi su bazlı al, yoğunluğu termal su özellikli olsun.
fondötenide mineral bazlı almalısın ayrıca sürdükten sonra pudra görünümü kazanan bu sayede parlaklığı ve yağlanmayı önleyen fondötenler var onlara bi göz atmalısın
bi sorayim canim mineral bazli fondöteni tesekkür ederim

sen nasılsın tatlım..teskereci devre oluosunuz artık
sen nasılsın tatlım..teskereci devre oluosunuz artık 
		 geçmiş olsun tekrar canım yaa en kısa zamanda düzelir inşallah..
 geçmiş olsun tekrar canım yaa en kısa zamanda düzelir inşallah.. 

oraya giderken de farklı bişilerr götürücemm haftasonu alışveriş yapıcamm saçlarımı boyatıcam birdee
oraya giderken de farklı bişilerr götürücemm haftasonu alışveriş yapıcamm saçlarımı boyatıcam birdee

dur daha sizin hazırlıkları da görücezz az kaldı maşallah
dur daha sizin hazırlıkları da görücezz az kaldı maşallah
 gelirim yine $afaklari attirmaya
 gelirim yine $afaklari attirmaya  canım küllü bakır tonlarında boyatıcammm eklerim buraya daa facee de eklerim. mutlaka aşkıma süpriz yapıcam ilk defa saçlarımı boyatıcamm panik oldum
canım küllü bakır tonlarında boyatıcammm eklerim buraya daa facee de eklerim. mutlaka aşkıma süpriz yapıcam ilk defa saçlarımı boyatıcamm panik oldum

daha önce hiç uçakala işim olmuodu...aranızda bana fikir wericek war mı uçak firmaları hakkında?
daha önce hiç uçakala işim olmuodu...aranızda bana fikir wericek war mı uçak firmaları hakkında?