• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya çok korky*uyorum döndüğünde eskisi gibi olmazsa bana karşı diye, bugün iş yerinde bi erkek arkadaşımla konuştuk bana bişiler söledi bunla ilgili çok kötü oldum çok korkuyorum onu kaybetmekten...:çok üzgünüm:

canım uzaktayken hep söylenir bu sözler.takma kafana.birde şu var.erkekler askere gitmeden birisi varsa aklında gelince o kişiyle evleniyolarmış.hiç moralini bozma.gelince askerlik psikolojisinden dolayı belki azıcık soğuk olabilir.oda geçer.sen sıcak davranırsan o da normale döner inşallah.

canım uzaktayken hep söylenir bu sözler.takma kafana.birde şu var.erkekler askere gitmeden birisi varsa aklında gelince o kişiyle evleniyolarmış.hiç moralini bozma.gelince askerlik psikolojisinden dolayı belki azıcık soğuk olabilir.oda geçer.sen sıcak davranırsan o da normale döner inşallah.

inşallah canım yaa ben nişanlıyım gerçi sevgili olsaydık daha çok etkilenirdim....

selam kızlara.s.
ümmü ne diyon şekerim yaa ne varmış o kadar etkilenicekdelikafadulden

canım benim hoşgeldina.s. yaa bugün iş yerinde bi arkadaşla konuştuk erkek... bişilerv dei bana askerden gelince soğumakla ilgili ona sıkıldı canım onun şuan yedi senelik bi beraberliği var askere giderken aynı bizim kadar çıkma süreleri varmış, dediki çok hayal kurdıum onla ilgili beni almaya gelcek hava limanına öle olcak böle olcak die yerimde duramıyodum ama hiçbişey beklediğim gibi olmadı yanına gittim onu gördüm sanki bütün hayallerim suya düştü falan dedi moralim bozuldu baya yaa düşündüm acemi birliğindeki halini daha bi ay geçti böle oldu onbeş ay sonra nası olur dedim kendi kendime korkuyorum bitanem yaa çok korkuyorum...:çok üzgünüm:

canım benim hoşgeldina.s. yaa bugün iş yerinde bi arkadaşla konuştuk erkek... bişilerv dei bana askerden gelince soğumakla ilgili ona sıkıldı canım onun şuan yedi senelik bi beraberliği var askere giderken aynı bizim kadar çıkma süreleri varmış, dediki çok hayal kurdıum onla ilgili beni almaya gelcek hava limanına öle olcak böle olcak die yerimde duramıyodum ama hiçbişey beklediğim gibi olmadı yanına gittim onu gördüm sanki bütün hayallerim suya düştü falan dedi moralim bozuldu baya yaa düşündüm acemi birliğindeki halini daha bi ay geçti böle oldu onbeş ay sonra nası olur dedim kendi kendime korkuyorum bitanem yaa çok korkuyorum...:çok üzgünüm:

hoşbulduk canım benim
açıkçası çok anlatılır böyle soğur,psikolojisi değişir falan diye... ben inanmıyorum kesinlikle yaşamam aşkıma güvenirim desem büyük konuşmuş olurum
gönderirken bile o kadar durgundu ki garibim yerini öğrendiğinden beri o psikolojiye girmeye başlamıştı.soğudu mu noldu diye düşündüm ben de ama kendi içinde fırtınalar kopuyo onun ben bencillik yapıp bunları mı düşünmeliyim yoksa yanında olduğumu mu hissettirmeliyim dedim kendime.
akıllarından binbir düşünce geçiyo canım neler yaşıyorlar orda kim bilir
bizse sadece düşünüyoruz onları bekliyoruz evet ama onların ruh ve beden yorgunluğunun yanında bizimkisi ne ki:sm_confused:
15 ay aynı koşullar altında yaşayıp geldiklerinde aynı olmalarını beklemek ne kadar doğru olur

aynı kalamazlar tabikide canım ama bunun bizle ne ilgisi var tamam şuan illaki yansıtırlar ama döndükten sonra bize karşo soğumuş olmaları ne kadar kabullenilicek bi durum olabilirki,ben onu burda onca zaman onca çile çekip beklicem döndüğü zaman bana karşı soğuk olcak olurmu öle şey canım izne gelceği zaman ne hayallerim vardı sana yemin ediyorum üçte biri bile olmadı bana bi kere bile güzel bi söz etmedi neden böylesin dedim açıklamasını yaptı ama şimdi düşünüyorum bi ayda böle olduysa 15 ayın sonunda ne şekilde döner die ve sonucundan korkuyorum açıkçası....

aynı kalamazlar tabikide canım ama bunun bizle ne ilgisi var tamam şuan illaki yansıtırlar ama döndükten sonra bize karşo soğumuş olmaları ne kadar kabullenilicek bi durum olabilirki,ben onu burda onca zaman onca çile çekip beklicem döndüğü zaman bana karşı soğuk olcak olurmu öle şey canım izne gelceği zaman ne hayallerim vardı sana yemin ediyorum üçte biri bile olmadı bana bi kere bile güzel bi söz etmedi neden böylesin dedim açıklamasını yaptı ama şimdi düşünüyorum bi ayda böle olduysa 15 ayın sonunda ne şekilde döner die ve sonucundan korkuyorum açıkçası....

canım ben de çok korkuyorum
demek istediğim şuydu biz bekliyoruz ama gerçekle yüzleşenler onlar askerliğin ne olduğunu gidince anladı benimki,ilk 10 günü nasıl geçirdiğimizi bi ben bilirim
öyle ana kuzusu da değildi ama gördükleri yaşadıkları o ortam o kadar bunalttı ki ben daha başında böyle olduysa bitmez bu askerlik dedim
çok şükür alıştı da iyi şimdi
geldiklerinde bunun arkasına sığınmaları kabullenilemez tabi ki de,bize haksızlık olur bu
askerlik onların hayatında bi dönüm noktası hayaller bi yana bırakılıyo gerçeklerle yüzleşiyorlar.etkisinden hemen kurtulmalarını beklemek mümkün değil,zamana bırakmak en doğrusu diye düşünüyorum

ilaydahey hg :) mühürlüü artık kafandan çıkar böle bişeyi sen ona destek oldukça o sana dahada çok bağlanır... amann sana kım dedı ıse bunu walla kızdım ona heee... böle şeyler anlatıp sana ne güzelde destek olmuş..helal olsun wallaa... yaaa bak kımseyı dınleme yok öle bişey ne soğuklugu olumsuz düşünme hiç bşeyi

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.30 EKİM 2008 NESLİ58:nazar:
2.12ocak2009 arsima:nazar:
3.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
4.17ocak2009 mannak:nazar:
5.17ocak2009 smoker:nazar:
6.17ocak2009 yurdaer:nazar:
7.18ocak2009 mirumo:nazar:
8.18ocak2009 nastasia:nazar:

9.20ocak2009 dilek_36:nazar:
10.23ocak2009 smile:nazar:
11.29 ocak2009 life city:nazar:
12.07şubat2009 sensebile:nazar:
13.10şubat2009 nilosss :nazar:
14.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
15.15şubat 2009istanblue:nazar:
16.17şubat 2009 gunicen:nazar:
17.17 şubat2009 solucan:nazar:
18. 27 şubat 2009 seahorse:nazar:
19.1 mart 2009 hayalci35:nazar:
20.28 mart 2009 bujimenekşe:nazar:
21.29 mart 2009 ggözen:nazar:
22.01 nisan 2009 bebix:nazar:
23.03 NİSAN 2009 JELBY10:nazar:

takma canım ya herkeste aynı şey olmaz tabiki boşuna kendini üzme
bizim öyle olmadı mesela 7.5 sene flört 1.5 sene evliliğimiz var.eşim bana çok düşkün askere ilk gitti ne canım diyor ne aşkım diyor soğuk konuşuyor kısa konuşuyor kafayı yiyorum hem ayrılık acısı hemde acaba gözden uzak olan gönüldende ırakmı olur beni unuttumu benden soğudumu diye gözümün yaşı dinmiyordu.
çok şükür acemilik bitti yemin töreninden sonra eskisinden bile daha düşkün oldu ve hep hayaller kuruyoruz kavuşacağımız günler için.geçen ay yanına gittim soğumak ne demek durmadan saate bakıp geçiyor zaman gidiceksin diye sarılıp üzülüyordu.
sakın merak etmeyin soğumayacak askerleriniz sizden ilk günler hepsi aynı demekki ama düzelicek alışma aşamasındalar üzmeyin kendinizi canlar
kendimi anlattım o soğuyan kişi gibi olmadığını görün

ii geceler kuşlar ben yatıorm yaaa çok yoruldumm ...... allah sevdıklerımıze kavustrsun tez zaamnda .... rap olayınıda anlatın sabah okuum olurmu .. iiykı varsınız canlar kendınıze dıkkat ettınnnn muhurlu kafana takma tekrar soluormmm ;)

Back
X