- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #3.261
şafak 36 Kars çok şükür 30lu rakamları da gördük hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
N€RGİS;6226849 .!.:Allah kavuştursun canım. Allah sabır versin
BİTEN=228
ŞAFAK=225
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE
DİK DURMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BELİMİ BÜKÜYO HASRETİN
YOKLUĞUN DÜNYALARIN YÜKÜNE BEDEL
GENE OPERASYONDASIN DAĞDASIN ŞİMDİ
SIRTINDA 40 KG ÇANTAN ELİNDE SİLAHIN AKLINDA BEN
SABAHA DEK YÜRÜYECEKSİN BELKİDE...
Bİ ÇATIŞMANIN İÇİNDE BULACAKSIN KENDİNİ
HER NE OLURSA OLSUN DÖN BANA GÜLÜM
GERİ DÖN ORALARDA KALMA
BOYNUMU BÜKÜK KOYMA GÜLÜM GEL
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM
![]()
bızım safagımız bugun 41 yanııı kocaelıdeyız ınsallh hayrlısyla adana ya az kaldı yuppıı
günaydın kızlar nişanlımın yeri belli oldu bozüyük/BİLECİK kısa dönem çıktı :))) burda askerlik yapan tanıdıklarınız var mı acaba..pazar günü teslim oluyor nasıl başlyacağım kızlar sayma bende burdayım artık sizlerle pazartesi itibariyle şafak 157 mi oluyor acaba![]()
![]()
:asigim:
hosbulduk adas evt az kaldı ama oz kaldı sızn safk kac
günaydın kızlar nişanlımın yeri belli oldu bozüyük/BİLECİK kısa dönem çıktı :))) burda askerlik yapan tanıdıklarınız var mı acaba..pazar günü teslim oluyor nasıl başlyacağım kızlar sayma bende burdayım artık sizlerle pazartesi itibariyle şafak 157 mi oluyor acaba![]()
şafak 49
çok şükür bugünleri de gördük. kırkları görür müyüz diyordum hep gördük işte. az kaldı bitiyor. internetten görüştük şimdi aşkımla. ne güzel bir şey şu internet yaa bulanlardan Allah razı olsun. uzakları yakın ediyor. dokunamasan bile en azından karşında oturduğunu görebiliyorsun. doyamadım tabii az geldi ama buna da şükür. haftaya bugün birlikte olacağız inşallah. gitmeme sadece 5 gün kaldı.
KISLAR SAFAK BITTI INANNAMIYORUM HALAAA YAAAA KOCISIM GELIYOR SAAT 7 DE UCAGIII kaydirigubbakcemile2
darısı sızlerın askerlerınee
kıslar hoscakalın
kızlar morelım çook bozuk.......... Annem geldı yıne bır suru laf söz hıc huzurum yok
askerım bıran önce gel beni götür.... çok ihtıyacım var sana...... Artık gun gectıkce daha çok zorlukla karşılasıorm yoruldum.... Hemde çok.. Al götür benı uzaklara sadece ıkımız olalım bebişim
bu dunyada bana en çok sevgıyı sen verdin...... Dön ne olur...... :1no2:senağlama
kımse yokmuuuuuu
lennnn adamı hasta etme yaaaaa böyle ne güzel resimler koyuyon bende istiyom bunlardan ben beceremiyorum boşuna anlatma bacım programıda kuramadım edemedim işte o yüzden msn mi verdim sana ben sana ordan resim yolluyorum sen yapıyosun bana geri yolluyosun canım.gece görüşürüz kaç gibi gireceğini yaz bende gireyim.