• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya kızlr sızde de oylemı bılmıyorum ama esım askere gıttıkten sonra cok duygusallstım ben yahuuu nerde ozleml ılgılı bı msj olusam gozlerım doluyo

evet canım sanki yaşlar kirpiklerimin arasında bekliyor.herşeye ağlıyorum.özellikle yatağa girince telefonumu elime alırım resimlerimizi açarım başlarım zırlamaya 1 gece şu yatağa giripte ağlamadığım olmadı.bunun dışındada herşeye ağlarım hatta dizilere bile çok taş kalpli birisiyim kolay ağlamam aslında ama bu askerlik beni sulu gözlü yaptı

breakforlove güzelim siz askerliği yakmadığını şükredin valla nöbette alkol kavga öğleye doğru kalkması maşallah valla allahtan kendini sevdirmiş yoksa size askerliği baştan başlatırlarda.bizim bir akrabaya yaptılat askerliğini yaktılar baştan başladı.iyiki kendini sevdirmiş canım

breakforlove güzelim siz askerliği yakmadığını şükredin valla nöbette alkol kavga öğleye doğru kalkması maşallah valla allahtan kendini sevdirmiş yoksa size askerliği baştan başlatırlarda.bizim bir akrabaya yaptılat askerliğini yaktılar baştan başladı.iyiki kendini sevdirmiş canım

yani bilmiyorum öyle diyor ama aileside arkadaslarıda yok diyor okadar bazen acitasyon yaptığını düşünüyorum.. ama bitmeye yakın askeri mahkemesi baştan aldırırlarsa eğer ahmet intihar eder tek bunu biliyorum yani.

içimden bir ses, o ses bana kötüyü olumsuzluğu anlatıyor. içimdeki ses yanılıcak.. olmuyacak öyle birşey. bu sefer korkulan başa gelirmiş diyorum. düşüncemin dilini kesiceğim oda bir şey demicek... allaha sığınıyorum ve ellerimi yine senin için sana kavuşmam için kaldırıp dua ediyorum sevgilim... herşey güzel olucak sen benimlesin benimle olucaksın 13 gün sonra... sensizliğin hrısını çıkartacagım...
çok zaman oldu seni sevmeyi... herşeyin hayırlısı birtanem...
herşey güzel olucak

yani bilmiyorum öyle diyor ama aileside arkadaslarıda yok diyor okadar bazen acitasyon yaptığını düşünüyorum.. ama bitmeye yakın askeri mahkemesi baştan aldırırlarsa eğer ahmet intihar eder tek bunu biliyorum yani.

yok canım artık geçmiş sizede geçmiş olsun.o ceza olay olur olmaz veriliyor.şimdiye kadar olmadıysa hiç korkmayın bundan sonra hiçbirşey olmaz askerin allahın izniyle 13 gün sonra burda canım benim

yok canım artık geçmiş sizede geçmiş olsun.o ceza olay olur olmaz veriliyor.şimdiye kadar olmadıysa hiç korkmayın bundan sonra hiçbirşey olmaz askerin allahın izniyle 13 gün sonra burda canım benim

saol canım :) artık benimde uyku vakti. bakalım bugün rüyamda ne göreceğim. dün zaten bombalar polislerin beni yakalaması hapse düşmem sonra çıkmam :) polisiye filmleri oynuyorum maşallah :) ama bugün bebemo görmek istiyorum... kimse yok sendenbaşka forumda o yüzden tek sana iyi geceler tatlım... kaydirigubbakcemile4

:çok üzgünüm:410 günüm daha var ve nasıl geçicek bilmiorum.şimdiden çok özledim:1hug:

sen takıl buraya hergün özellikle geceleri biz geçirmende yardımcı oluruz canım merak etme benimde 460 günüm vardı ama artık 198 kaldı burda geçirdim hep sağolsun arkadaşlar.....nurda herkes aynı derdi yaşıyo herkes anlıyo birbirinin halinden...takıl bize beraberce geçiririz inşallah....eşin nerde asker adın ne ilk mesajınıda benim topiğe yazmışsın sevindim buna ....ben gamze eşim tunceli/nazımıyede komando 88/3 tertip....şuanda dağda operasyonda son şehit olaylarından sonra terörist peşinde büyük operasyonda.bakma böyle rahat durduğuma içim içimi yiyo ama bastırmaya çalışıyorum böyle rahata vurarak.deme sakın ne rahat kızmış diye.....sositosositogamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2

Benim hasret kokan sevdiğim...
Bak saat oniki oldu...Ondört Nisan'dayız artık.Yıldönümümüz bugün...Başka bir deyişle bizim doğum günümüz...
Dört sene önce bugün hiç istemeyerek başlamıştık seninle...Nerden bilebilirdik o zaman bu hale geliceğimizi.. O zamanlar biri bize böyle olucağımızı söyleseydi ikimizde inanmazdık kesinlikle.Senin bana benimde sana sevgi anlamında kesinlikle hiçbi yakınlaşmamız yoktu.Sen bi anlık bi hevesle sinyal verdin bana,bende hala nasıl olduğunun anlayamadığım o yeşil ışığı yaktım sana...İlk zamanlar hergün biraz daha sinir oluyodum sana.Ama aslında hergün biraz daha seviyomuşum farkında olmadan seni..
O gün,yani ondört Nisan ve sen yeniden doğuşumun fermanıydınız...Ama ne yazikki ben çok sonradan farkına vardım.Sen de öyle biliyorum...Ama böylesi daha iyi,daha güzel belkide...
O gün,yeni doğmuş bi bebeğin bu dünyaya ilk çığlığıydı benim için...İlk adım,ilk konuşma, ilk koşuş, ilk bakış, ilk gülüş...Ve ben dört sene önce bugün yeniden doğdum seninle.Sevginle büyüdüm,büyüdüm,bugüne geldim...
Her geçen gün biraz daha sevdim seni...Geçen zaman hiç birşey eksiltmedi içmdeki senden.Aksine hala daha hızla,daha çok büyüyo aşkın içimde.Sevgin büyüdükçe özleminde büyüyo.Özleminle beraber korkularımda büyüyo.Hergün biraz daha korkuyorum sensizlikten...
Ben ölmek istemiyorum..Seni kaybetmek demek benim için ölmek demek bunu çok iyi biliyorum...
Şimdi çoooooooooooooookkkk uzaklardasın..Aramızdaki mesafenin büyüklüğü hergün ateş olup yakıyo bedenimi.Varsın,ama yoksun...Her an benimle berabersin ama yanımda değilsin...Gözbebeklerimin tam ortasında,baktığım her yerde,aldığım nefeste,içtiğim suda, attığım adımda,gülüşümde,konuştuğum her kelimede,ağlarken gözyaşlarımdasın şuan olduğu gibi...Ama uzaksın bana...Yakın olduğun kadar uzak...
Senin yerine sensizliğin koynuna girip uyuyorum her gece...Saçlarımda yokluğunun elleri dolanıyo...Hasretin her gece çok sıcak bi öpücük konduruyo dudağıma..Senin yerine sensizlik sarıyo beni hergün,her gece,her an, her saniye...
Ve ben her sabah yokluğuna uyanıyorum artık...ne garipki şu halimle bile her sabah bayram oluyo benim içm bir gün daha bitti diye...Sana biraz daha yaklaştım diye...Deliye her gün bayram derler ya...Evet,bana hergün bayram ve ben bir deliyim...Hem de en azgınından...Ben aşkının delisiyim,ben hasretinin delisiyin,ben senin delinim sevgilim... Üstümde ateşten bir gömlek,yokluğunun buz gibi karanlık odasında dolanıp duruyorum hergün akşama kadar.Dön artık güneşim nolur...Gelki yokluğunun buz gibi karanlık odalarına güneş doğsun artık.Bu buzlar erisin...Onlarla beraber sana sarıldığım an hasret de erisin,akıp gitsin...
Ben senin kalbinde bu kadar büyükmüyüm bilmiyorum ama sen bende böylesin işte...
Seni çoooooooooookkk seviyorum aşkım...İyiki doğduk...
İyi geceler meleğim...Rahat uyu...
:asigim::çok üzgünüm::nazar::a015:

bu arada kızma ama yazdığın yazıyı çaldım walla şimdilik bloğa koydum sonra kağıda geçiricem blogdan kaldırcam ....kızma napiim çok gözeldi dayanamadım çaldım ben yazamıyorum böyle şeyler....

Back
X