- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #3.721
bıktım bu hayyatan hiç bişeyin değeri yok önemi yok artık gözümde herşey boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıktım bu hayyatan hiç bişeyin değeri yok önemi yok artık gözümde herşey boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ah nergıscım sorma bı heyecan yaptımkı
bu hafta bellı olcakmıs ole dedı askımcım da hayılısı olsun hepsı ıcın canım
sımdı nerde askerın
kızlar nasılsınız moralleriniz iyimi bakalım? Eşimle son 2 günüm bugünle beraber yolluyorum perşembe öğlen..
İnşallah sizlerde askerlerinize bir an önce kavuşursunuz.Artık yarısı gitti bizim döndükten bir hafta sonra filan heralde düşüyoruz 200den 20 gündür ne şafak hesapladım ne bişey gamzeye koşcam direk zaten hesapla diye:) bu arada sen nasıl oldun gamzecim iyimisin merak ettim seni.
canım benim yeniden alıştın onun varlığına ayrılmak zor olucak ama gitsinki şafak düşmeye başlasın böyle düşün üzülme tatlım 2 günün tadını çıkar öpüyorum seni
gamzem yapma böyle dün akşam konuştuk çok haklısın ama herşey yoluna giricek sadece sabır.hem noluyor böye koyveriyorsunklava: dağıtma kendini güçlüsün dik dur
evet merve biz burdayız canım üzülme emi ohhh misler gibi doydun kocana bizi düşün mutlu ol bak biz fukaraları oynuyoruz daha yüzünü göremiyorum benim halimi düşün mutlu ol ...
gene konuştum bugün olmazmış ...olmazsa naparsın diyo akllına gelen herşeyi dedim
bence yanlış yaparsın diyo tadımızı bozma diyo ne tadımız varsa
yapmayın ama yaaa allah aşkına böyle demeyin içinde bulunduğum durumu bilmiyorsunuz içinde bulunduğum duruma göre çok fazla güçlüyüm ben zaten benim derdim 1 değilki ...ev geçindiriyorum aynı zamanda daha pek çok sorun var bilmediğiniz ...şafak çok pkk daha çok var ama sayamıycam şimdi bilseniz halimi böyle demezdiniz.derdim sadece özlemek olsa güle oynaya geçirirdim inanın bana
yapmayın ama yaaa allah aşkına böyle demeyin içinde bulunduğum durumu bilmiyorsunuz içinde bulunduğum duruma göre çok fazla güçlüyüm ben zaten benim derdim 1 değilki ...ev geçindiriyorum aynı zamanda daha pek çok sorun var bilmediğiniz ...şafak çok pkk daha çok var ama sayamıycam şimdi bilseniz halimi böyle demezdiniz.derdim sadece özlemek olsa güle oynaya geçirirdim inanın bana