• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aradım önceki sayfalarda buldum
canım gamze hesapladı yanlış yapmaz oa.s

23 şubat 2009 askerlik başlangıcı
23 mayıs 2010 tezkere
23 şubat-23mayıs 2009 arası askerlik=89 gün
23 mayıs2008-23 mayıs 2010arası=365 gün
ikisinin toplamı 365+89=454 gün
TOPLAM ASKERLİK=454 gün

sonradan izin kullanmayacak olunursa eğer kullanılşmayan izinlerde düşülür ama izin kullanıp kullanılmayacağını bilmediğimden izinleri düşmedim toplam izinleri 30 gün dağıtım izinlerini kullanmak mecburi geriye 23 gün izin kalıyor onu kullanıp kullanmamak kendi elinizde

ıyı ama canım 23subattamı 454 tu safak yanı gerı kalan 6gun nerde pekı
askımın sulusunde askerlıgı 23unde basladıgı yazıyıdo ozaman 460tan gerı sayılmıyomu
ay kafam karıstı benımkafamçokkarıştı

Tamam canım yaptım benimde 454 çıkıo toplam gün ozamn sizinkilerle aynı şafak oley:):)
birazdaha azaldı.ayrıca şu var o askere gitmeden önce belli olduğu için sanırım 2 3 günde ordan gidiodu sevgilim öle demişti ama.

Tamam canım yaptım benimde 454 çıkıo toplam gün ozamn sizinkilerle aynı şafak oley:):)
birazdaha azaldı.ayrıca şu var o askere gitmeden önce belli olduğu için sanırım 2 3 günde ordan gidiodu sevgilim öle demişti ama.

evet canım yol izni dedikleri 2-3 gün oluyo
bizimki 3 gün olmuştu
topiğin yenileri hep aynı gidiyo ne güzelhihoyyyt

ıyı ama canım 23subattamı 454 tu safak yanı gerı kalan 6gun nerde pekı
askımın sulusunde askerlıgı 23unde basladıgı yazıyıdo ozaman 460tan gerı sayılmıyomu
ay kafam karıstı benımkafamçokkarıştı

asker bekleyene kadar ben de bilmiyodum ki canım
gamzeye güveniyorum
bence çok kurcalama sevin bak bi kaç gün daha gittisırnaşık şey

evet balparem ya benimki şöför olrak araç kulancak hep doguya çıkmış bileciktekiler çok korktum ama buna şans gresun çıktı çok sevndim inşalah siznkilerde en güzel yerlere çıkar rahat eder ve tlf kulanırlarda sizinle knşurlar aminnnnnnnnnnnnnnnn:)öpüorum hepinizi kızlar

gunayfınlar herkese şafak 30
kızlar her şafak 460 degildir çünkü 30 çeken ay var 31 çeken ay var şubat ayı 28 yada 29 çekeiyo e ayın ortasında teslim oluyorlar mesela bunların hepsi birer etken o yusden her askerlik tam 460 olmuyo eksik yada fazlada olabiliyo ve sülüs tarihi neyse o günden başlarsınız düşmeye yol izni verdikleri için..

emoş senınkidemi bilecikte yapmışstı ? benımkide bilecik söğütte yapmıştı daha sonar ordu ya düştü ama giresunda daglarda çok kaldı :( şimdi de ordu da bir karakolda çok şükür..

evet balparem ya benimki şöför olrak araç kulancak hep doguya çıkmış bileciktekiler çok korktum ama buna şans gresun çıktı çok sevndim inşalah siznkilerde en güzel yerlere çıkar rahat eder ve tlf kulanırlarda sizinle knşurlar aminnnnnnnnnnnnnnnn:)öpüorum hepinizi kızlar

inşallah canım pek umutlu değiliz bakalım nolucakbenneyaptımki

emoş senınkidemi bilecikte yapmışstı ? benımkide bilecik söğütte yapmıştı daha sonar ordu ya düştü ama giresunda daglarda çok kaldı :( şimdi de ordu da bir karakolda çok şükür..

günaydın canım
giresunun dağında nolur ki canım terör yuvaları bellidir,karadenizde barınamazlar
yörenin halkı çok önemli etken bu konuda

günaydın canım
giresunun dağında nolur ki canım terör yuvaları bellidir,karadenizde barınamazlar
yörenin halkı çok önemli etken bu konuda

canım daglarda terörden korkmadım çok şükürde çadırlarda kalıyorlardı üşüorlardı resmen o sogukarlda daglarda kalıyorlar işte:( telefon yok felan işte o yusden çok zor geçti:(

ayyy anlamayacak bişi yok şubat 2009 da asker yollayanlar 454 gün yapıyolar toplam 454 ten yaptığı biten gün ne kadarsa çıkaracaksınız işte 23 gün kalan izni kullanmayacaksa onuda çıkarın 402 -23=379 eftalya izinleri düşünce izin kullanacaksa düşmeye gerek yok

canım daglarda terörden korkmadım çok şükürde çadırlarda kalıyorlardı üşüorlardı resmen o sogukarlda daglarda kalıyorlar işte:( telefon yok felan işte o yusden çok zor geçti:(

çok şükr bitirdiniz canım :nazar:
bunlar bi yere kadar düşündürür tabi ama güvenli olması açısından hiççç merak etmeyin
malesef doğudan korkuyorum yeri açıklansa bi dert açıklanmasa bi dert benim için

Back
X