• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Gamzecim senden bişi isticem daha önce bana şafak hesaplamıştın ama tekrar hesaplarmısın bebişim:)
Ben bilgileri yazıom sen bi ara hallediverirsin tmm mı cnm şimdiden çok sağol:)
Şimdi bnmki 23 aralık 2008de sülüs aldı o günden itibaren asker sayılıo yani ve bugün askerliğinde 116. günü 7 gün dağıtım izni kullandı ve mayısta inşallah 10 gün daha kullanıcak buna göre bnm şafak kaç oluo 10 gün kullanacağı izin varya onuda kullanmış olarak say ona göre söle tmm mı bebişim hadi öptüm..Bu arada çok geçmiş olsun poffy hasta olmuşşş :(

Cnm şafak azaldıkca askerlerin huysuzlaştığını okumuştum internette şafak sıkıştırdıkca sabırsızlanıyolar ve o son günler daha zor geliyormuş bunun etkisi olsa gerek tatlım üzülme düzelir sen guclu dur senyerimseniben

inşallah düzelir.. dün akşam barıştık ama düzelirmi bilmiyorum benneyaptımki
gerçekten şafak azaldıkça daha zor oluyo senağlama
artık bitsede rahatlasak diyorum :çok üzgünüm:

pofişim enfeksiyon kapmışşşşşşş..üç tane iğne yedi bissürüde ilaç aldım 125 tl borçlandım veterinere ...offf evden çıkartmıyom hasta olur die yıkamadım bile havaların düzelmesini bekledim.mamasını falan eksik etmiyorum .gece yatakta yatıyo nasıl hasta oldu anlamadım ....çarşamba bi daha gidicez kontrole ilaçları kullanıp...iyileşsin yaaa baygın baygın yatıyo gözleri dolu dolu ağlıyo ..iyileşsin kuzucm benim

halı olmayan bi yerde yattıysa o yüzden hasta olmuş olabilir..
küçükken çok çabuk hasta oluyorlar..
aşıları bittimi? aşıları bitmeden dışarı çıkıncada enfeksiyon kapıyorlar (kaç aylık olduğunu bilmiyorum.)

pofi anneyi üzme sakın biran önce iyileş şımarmaya devam et yerimseniben

nazlılar çok en ufak bişeyden nem kapıyo veletler :)
benim kızım nerdeyse 2 yaşında 15 dkdan fazla yürümüyor hemen kucağıma hopluyo..
yoruluyo sözde.. hanımın işine gelmiyo aslında :bbo:

Back
X