• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım yok ben evlılık ıcın demıstım darısı bana dıye :)
cok ozendım konusmalarınıza nazar degmesın:nazar:

anladım tatlım.çook teşekkür ederim canım .genelde benim kaprisimi çekmekle uğraşıo benimki ama.seni evli sandıydım ben.o yüzden yazmadım ki darısı sana die.:teselli:en güzeli senin olsun.evllik tekliflerinin.daha bana da gelmedi.ona da bakarıs diyo benim gıcık:mymeka::mymeka:bu aralar sadece bi geleyim bakarız hayatım diyo bşaka bişi demiyoo.

anladım tatlım.çook teşekkür ederim canım .genelde benim kaprisimi çekmekle uğraşıo benimki ama.seni evli sandıydım ben.o yüzden yazmadım ki darısı sana die.:teselli:en güzeli senin olsun.evllik tekliflerinin.daha bana da gelmedi.ona da bakarıs diyo benim gıcık:mymeka::mymeka:bu aralar sadece bi geleyim bakarız hayatım diyo bşaka bişi demiyoo.

birini bulup son dakka golü atmasın bacım kaydirigubbakcemile:içelim:kaydirigubbakcemile3

birini bulup son dakka golü atmasın bacım kaydirigubbakcemile:içelim:kaydirigubbakcemile3

olabilir miki.biliyomusun içimi okudun.bazen içime kurt düşüyor.karamsar oluyorum.ama o beni ısrarla arayıp hergün konuşunca o bakarız diyip başından savsada sevdiğini anlıyorum.off ya gamzeciğim şimdi yine içimi bir korku kapladı.uyuyamamki ben.bazen hiç gelmeyecekmiş gibi.hiç kavuşamayacakmışız gibi geliyo.senağlamasenağlama

valla bendede var o korku kızlar fena kızlardan korkuyorum bızımkı ne kadar duzgun olursa olsun kızlarda az dııl .

bu işler kısmet ya.birde şöyle bir durum var.biz yıllardır hep uzaktaydık.üniversitede farklı şehirlerdeydik.tam okul biit kavuştuk derken.başka bir şehirde iş buldu.1 senede orda kaldı.zarzor tayin oldu geldi ankara.ben yine tam sevindim ohh yanıbaşıma geldi diye.bu seferde askerlik çıktı.anlayacağınız biz hep uzaktan uzağa sevdik.alıştım artık.ona da güveniyorum.ama senin dediğin gibi ankara455 aşkıma güveniyorum da kızlara güvenemiyorum ben.haftasonları arkadşalarıyla bara,biyerlere giderler.off ya:(

nefret ediyorum şu sözden ona güveniyorum da kızlara çevreye güvenmiyorum ....eşimde sürekli der durur.....en yanlış sözzz...kızlar ne kadar fene olursa olsun sevdiğin doğru düzgünse asla yapmazz ne yaparlars yapsınlar tuzağa düşmez.....eğer çevreye güvenmiyorum diyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz demektir ...demekki biri bişi yapsa kızlar kuyruk sallasa bi süre itiraz etsede kabul etmesede sizinkilerin dayanamayacağını düşünüyorsunuz buda güvensizliktir ...birine güveniyorsanız tam güvenin.öyle yapmayacağından eminseniz bu lafı etmeyin....seven insan nolursa olsun yapmaz..benim eşimden asla şüphem yok bi kız ona dünyaları verse yapmadık cilve bilmem nelik kalamasa dönüp yan gözle bile bakmaz ...o yüzden bu lafıda asla kullanmam ...diğerleride popolarına bakına bakına uzar yola düşerler....fibula okdar ayrılığa rağmen senelerce yapmamış adam yapacak olsa yapardı zaten..sevdiğine güven...tamamen güven ....yanlış düşünmeyin ....olaflar sadece bi bahanedir güvensizliğinizi bastırmak belli etmemk kendinizi kandirmak için sadece bi bahanedir

nefret ediyorum şu sözden ona güveniyorum da kızlara çevreye güvenmiyorum ....eşimde sürekli der durur.....en yanlış sözzz...kızlar ne kadar fene olursa olsun sevdiğin doğru düzgünse asla yapmazz ne yaparlars yapsınlar tuzağa düşmez.....eğer çevreye güvenmiyorum diyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz demektir ...demekki biri bişi yapsa kızlar kuyruk sallasa bi süre itiraz etsede kabul etmesede sizinkilerin dayanamayacağını düşünüyorsunuz buda güvensizliktir ...birine güveniyorsanız tam güvenin.öyle yapmayacağından eminseniz bu lafı etmeyin....seven insan nolursa olsun yapmaz..benim eşimden asla şüphem yok bi kız ona dünyaları verse yapmadık cilve bilmem nelik kalamasa dönüp yan gözle bile bakmaz ...o yüzden bu lafıda asla kullanmam ...diğerleride popolarına bakına bakına uzar yola düşerler....fibula okdar ayrılığa rağmen senelerce yapmamış adam yapacak olsa yapardı zaten..sevdiğine güven...tamamen güven ....yanlış düşünmeyin ....olaflar sadece bi bahanedir güvensizliğinizi bastırmak belli etmemk kendinizi kandirmak için sadece bi bahanedir

ağzına sağlık şekerim aynen katılıyorum rep vercektim sistem sağolsun izin vermiyo :1no2:

Son düzenleme:

yerimsenibenOlay budur.(nokta):delphin:

aa6abfd84b8d2fa01693b9a2f148f57c.gif

hihoyyyt:lepi:hihoyyyt
:asigim:​

günaydın güzeller a.s.nasılsınız bakalım?

mehtap...........21:nazar:
biten.............54
şafak..........400
ayy yarın 300lere iniyoruzdelikafadulden
az kaldı gelmene bitanem bekliyorummŞeniz

günaydın kızlarrr..
Dün eşimi biricik kocamı bindirdim gönderdim senağlama bu ayrılıklar çok zor oluyo ama o gidesiye kadar bir damla göz yaşı dökmedim gülerek el salladım ona güldüm sürekli beni öyle gördüğü için okadar mutlu olmuşki hemen söyledi.tabi o gidince ipler koptu senağlamasenağlama

çok doğrusun.beylik bir laftı benim dün söylediğim.sevdiğime güvenim var allaha şükür.bazen karamsarlık çöküyor sadece.güvensizlikten değil ki.neyse bakalım bir gün daha geçti gitti.az kaldı yeşilimi görmeye.

hihoyyytSüPeR MAniLeRhihoyyyt

ATA BINESIM GELDI
CAYDA INESIM GELDI
YARIM GITMIS ASKERE
YINE GÖRESIM GELDI :1hug:

SARI YORGAN YÜZLERIM
ÜZERINI DÜZLERIM
KINAMAYIN KOMSULAR
ASKER YOLU GÖZLERIM senağlama

MENDILIMIN DÖRT UCU
DÖRT UCUDA TURUNCU
KURBAN OLAYIM YARIME :1no2: