• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benim safagimda sekizzzzzz 8 Artvinnnn
sadece 8. iki elimle gosterebilecegim kadar azz cok sukurrr
breakforlove tezkere tarihin 27nisanmi? bizimki 26 nisan. sizde heralde hic izin kullanmadiniz sanirim.
darisi butun bekleyenlerin basinaa aminn

nefret ediyorum şu sözden ona güveniyorum da kızlara çevreye güvenmiyorum ....eşimde sürekli der durur.....en yanlış sözzz...kızlar ne kadar fene olursa olsun sevdiğin doğru düzgünse asla yapmazz ne yaparlars yapsınlar tuzağa düşmez.....eğer çevreye güvenmiyorum diyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz demektir ...demekki biri bişi yapsa kızlar kuyruk sallasa bi süre itiraz etsede kabul etmesede sizinkilerin dayanamayacağını düşünüyorsunuz buda güvensizliktir ...birine güveniyorsanız tam güvenin.öyle yapmayacağından eminseniz bu lafı etmeyin....seven insan nolursa olsun yapmaz..benim eşimden asla şüphem yok bi kız ona dünyaları verse yapmadık cilve bilmem nelik kalamasa dönüp yan gözle bile bakmaz ...o yüzden bu lafıda asla kullanmam ...diğerleride popolarına bakına bakına uzar yola düşerler....fibula okdar ayrılığa rağmen senelerce yapmamış adam yapacak olsa yapardı zaten..sevdiğine güven...tamamen güven ....yanlış düşünmeyin ....olaflar sadece bi bahanedir güvensizliğinizi bastırmak belli etmemk kendinizi kandirmak için sadece bi bahanedir

Ben buna katılmıyorum kendı fıkrımıde acıkladım sevdıgın dogru duzgunse yapmaz demıssın hayır yapar ısterse dunyanın en asık en fedakar en sadık erkegınden bahsedıyo olalım hadı hazırım dıyen bı kıza hıc bı erkek hayır dıyemez bılıyorum cunku bızzat tanık oldugum ornekler var kaldıkı sevdıklerımız askerde bınlerce erkek aynı yerde bırı onların aklını celse? surda bı kac kızla bulusalım dese? sevgılısı olan adamın yapmaması gerekır ama hıc tek gecelık ılıskıler sozunu duymadınız mı adı ustunde tek gecelık. Hadı benım evıme gıdelım dıyen bı kıza hıc bı erkek hayır demez

Ben buna katılmıyorum kendı fıkrımıde acıkladım sevdıgın dogru duzgunse yapmaz demıssın hayır yapar ısterse dunyanın en asık en fedakar en sadık erkegınden bahsedıyo olalım hadı hazırım dıyen bı kıza hıc bı erkek hayır dıyemez bılıyorum cunku bızzat tanık oldugum ornekler var kaldıkı sevdıklerımız askerde bınlerce erkek aynı yerde bırı onların aklını celse? surda bı kac kızla bulusalım dese? sevgılısı olan adamın yapmaması gerekır ama hıc tek gecelık ılıskıler sozunu duymadınız mı adı ustunde tek gecelık. Hadı benım evıme gıdelım dıyen bı kıza hıc bı erkek hayır demez

Kişiliği oturmuş , kendini bilen, sevdiğini kaybetmek istemeyen ve kendini tek gecelik ilişki isteyen kızlara (motorlara) düşecek kadar küçük görmeyen bir erkek HAYIR der :delphin: söylediklerin her erkek için gecerli değil bence cnm buda benim düşüncemyerimseniben

biz de gelince evlenmek istiyoz da o benden hevesli görünüyo hihoyyyt
bi de geldigi güne dair planlar var ben almaya gidicem kısmetsedelikafadulden

şafakkk 33 İÇEL :asigim:

Aynen yaa geldiği günün hayallerini kuruyorum onu almaya gidiyorum havaalanına flnn ayyy düşünmesi bile heycan vericiii:asigim:

ben de sizin düşüncenize katılmıyorum. eğer siz beraber olduğunuz insanın böyle bi teklife evet diyebileceğinden bu kadar eminseniz nasıl onla berabersiniz merak ettim inanın ki :1shok:
özellikle askerler için diyorum, onları böylesine bekleyenler varken gidipte "bir gecelik" bi ilişki yaşayabiliyorlarsa iradesiz insanlardır bana göre onlar :kızgın:
üç beş tanıklık yaşamış olabilirsiniz ama bu tüm erkekleri genellemenizi gerektirmez ki :sm_confused:

Güzel yurdun güvenliği emanettir bizlere

Jandarmadır ulaştıran adaleti her yere

Haksızlıkla savaşırız, kötülüğü boğarız

En karanlık köşelerde güneş gibi doğarız

Alnımızda parıldayan şeref ve şan arması

Kahramanlar kahramanı yılmaz Türk jandarması

Yüce dağlar önümüzde sıra sıra uzanır

En sarp kaya, coşkun ırmak bizi yakından tanır

Türk'ündür bu gürleyen ses, bu şahlanan fırtına

Korkusuz bir ordu kattı jandarma bu vatana

Alnımızda parıldayan şeref ve şan arması

Kahramanlar kahramanı yılmaz Türk jandarması :asigim:

kiremitten baca olmaz
piyadeden koca olmaz
alacaksan jandarma al
vurur vurur hiç yorulmaz :)))))

Aynen yaa geldiği günün hayallerini kuruyorum onu almaya gidiyorum havaalanına flnn ayyy düşünmesi bile heycan vericiii:asigim:[/QUOTE]

ah bi gelse fındığım.bende karşılamaya gitmek isterimde.bizimkini ailesi rahat bırakmazki.önce onlar karşılar gibi geliyo bana.senağlamasenağlamakarşılamaya onlar gelirse ben gidemem.söz verdirtirim.ilk beni göreceksin diye artık.yıllardır ankara ya geldiğin de ilk önce beni görüyo.öyle bir söz vermiştik birbirimize.:)

Back
X