• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ne güzel şey seni seviyorum demek sevdiğini söyleyebilmek ne güzel,
Her baharda,gece gündüz,her saniye seni seviyorum,seniseviyorum,seviyorum seni diyebilmek... Çünküsü yok, nedeni yok sevmenin,zamanı hiç yok ,dakikalar zaman üstüne,
Utangaç bir gecenin kucağında yağmurlar vuruyor pencereme,
Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına
Gecenin bu çıldırtan yanlızlığında aşkın ayak seslerini duyuyorum yüreğimde,
Ve hasretin içimde,
Seni seviyorum...
Sesini duymak istiyorum uyumadan önce
Sabahlara kadar konuşmak kapatmamak telefonu
Aynı düşlere uyumak seninle,ve uyanmak aynı güneşe...
Daha bi güzelleştim son günlerde, gözlerimin içi parlıyor,
Kabıma sığdıramıyorum bu aşkı
Gülmek geliyor içimden,sokaklarda koşar adım yürümek,
Tanıdık tanımadık herkese selam vermek
Merhaba ülkemin güzel insanları hepinize,hepinize merhaba
Sizide seviyorum...
Yağmuru,denizi,kokusunu toprağın
Gök mavisinde güvercinleri,martıları,dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı,
Bindallılarıyla köylü kızlarını,ve elleri hamur kokan anaları,
Hepsini sende seviyorum,seni seviyorum...
Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı,siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime
Ve daha çok seviyorum limonlu çayı
Senin sevdiğin herşeyi seviyorum
Türkülerini memleketinin,feneri,kara kartalı senin için,
Davamızı ve şiiri sende seviyorum, seni seviyorum
Seni seviyorum...

sana gelsin tatlım...:1rolleyes:

banamıydı canım benim çok sağol.değilsede artık ben üstüme almış oldum.benim şu anda hissettiklerim aynen bunlar.sanki onun bana deidği ilk seni seviyorumu duymuş gibiyim bugün.23 nisanda tam 4 yılımız bitmiş olacak inşallah.onca sene sonra ilk günkü gibi heyecanlıyım.

banamıydı canım benim çok sağol.değilsede artık ben üstüme almış oldum.benim şu anda hissettiklerim aynen bunlar.sanki onun bana deidği ilk seni seviyorumu duymuş gibiyim bugün.23 nisanda tam 4 yılımız bitmiş olacak inşallah.onca sene sonra ilk günkü gibi heyecanlıyım.

EVET CANIM SANAYDI BU BARADA BU KADAR TESADÜF OLAMAZ BİZDE 14 NİSANDA 4 SENİMİZİ BİTİRDİK BEŞTEM GİDİYORUZ ARTIK TESADÜFE BAK YAA AYNIYIZ...:D:nazar:

EVET CANIM SANAYDI BU BARADA BU KADAR TESADÜF OLAMAZ BİZDE 14 NİSANDA 4 SENİMİZİ BİTİRDİK BEŞTEM GİDİYORUZ ARTIK TESADÜFE BAK YAA AYNIYIZ...:D:nazar:

maşallah bize dimi canımcım.inşallah ikimizin de ve seven herkeslerinde bu 4 yılları 44 yıl lur,64 yıl olur.ölene dek beraber oluruz.:nazar::nazar:ya içim içime sığmıyo niye ki.inşalalh burda evlilik hazırlıklarımızıda paylaşırız mühürlükaderim.

Ben gitti gideli duymadım öle şeyler ondan ama benim sıpam zaten öyle açık açık yüzüme karşı hiç söylemedi beni sevdiğini telefon alsın bi o zamanda mesajla söyler heralde...CADIARZU

Ben gitti gideli duymadım öle şeyler ondan ama benim sıpam zaten öyle açık açık yüzüme karşı hiç söylemedi beni sevdiğini telefon alsın bi o zamanda mesajla söyler heralde...CADIARZU

benimkide yüzüme söyleyemiyo hayatım.aşkımın olduğu yerde cep telefonu serbest.bedava mesaj aldırttım .ordan msj atıyo..ama romantiktir aşkım işine gelirse tabi...söylemesede öyle şeyler çok güzel hissettirir.

oooh ne güzel nerdeydi senin askerin,benimkide mutfağa geçmiş bi iki ay sonra alır heralde oda ya ben bazen hatta şuan bile onun beni benim onu sevdiğimden daha az sevdiğini düşünüyorum.belki bunun nedeni bana hiç sevgisini göstermemesidir bilmiyorum amabazen ölle arada bi şey söylüyo o zamanlar ha evet bu beni gerçekten seviyo düşünüyo diyorum ama genelde hep benim kadar sevmediğini benim onun üstüne düştüğüm gibi onun benim üstüme titremediğini falan düşünüyorum ne bilim yaa karışık bi ruh haliş içindeyim...kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:

mühürlü kaderim seviyodur kesinlikle.herkes öyle kolayca gösteremezki sevdiğini.sürekli seni seviyorum denilse ne kadar yavan gelir değilmi.bence böyle yani.konuşmasında,sana olan hassasiyetinden anlarsın sevgisini.senin dediğin gibi arada söylediği o sözlerle gösteriyor işte.burda bi arkadaş demişti belki askerdeyken seninle konuştuğu zaman rahat değildir.yanında asker arkadaşları oluyor çünkü.biz kardeşimle rahat konuşamayız çünkü hep arkadaşları dalar lafa.onlar sıra beklerler kısa keser o yüzden kardeşim konuşmayı.ama seviglimin kendi telefonu var rahat o yüzden.senin sevgilinde rahat ortam bulamıyodur kuşum.üzülme sen.bi söz var çok severim.inanmak da istiyorum.bir erkek askere giderken aklında kim varsa döndüğünde onla evlenirmiş.askerde duyguları dahada netleşirmiş.

evet canım o lafı bende duydum öle olur inşallah,gerçi ben nişanlıyım ama belli olmaz yinede, sana bişi ölimmi onu şuan daha çok sevmeye başladım biliyomusun,ben hep utanırdım ona sarılmaya öpmeye falan o yanaşırsa karşılık verirdim kendiliğimden yapmazdım hiç şimdi diyorumki keşke olsada yapışsam sarılsam hiç ayrılmasam,sürekli onun için bişiler yapmak falan istiyorum yaa valla bu askerlik beni ona daha çok düşürdü inşallah oda böle olur...:Saruboceq::1rolleyes:

Back
X