• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Amin canimmmmm
ben asker yolu bekledim..
simdik o benim yolumu bekliyor:delphin:
Rabbim hepimizi kawustursunn.. helede sizi..

Ben bu sefer hakkaten kaçtım sonra uyanamıycam bankaya gidemiycem aslanım parasız kalacak sizin yüzünüzden delüü garularr
öptüm herkesi allaha emanet olun allah rahatlık versin askerli rüyalar sürmelim sanada sevdiğinli rüyalar kuzum

gamze ,hilal nasılsınız kızlar?
ya gamzee okudum geçmişi gerçekten var mı böyle bişey:sm_cool:
inan var ya uçarım mutluluktan bizimkileri etkilicek di mi
dün gece giremedim kuzum bugün denemem vardı yine off o da ayrı bi dert:delphin:
deli olcam en sonunda yaaalaelaelaelaelaedelikafadulden

neyse kız onlar geldiklerinde okurlar seni pek ilgilendirmiyo aslında geçti senden ama diyeceğim vardı onu diyim ben bari askerlik düşüşü ile ilgili bişi duydum paylaşayım dedim baştan söylüyorum kızlar okadar sevinmeyin tamammı heveslenip popişin üstüne oturmayalım sadece bilginiz olsun diye söylüyorum askerlik tasarısı kabul edilmiş imza atılmış hatt askeriyelere faxs çekilmiş bilgi verilmiş askerlik süresi düştü diye aama anneler gününde açıklanacakmış şimdilik saklanıyomuş die duydum bende haber kaynağımın yalancısıyım

Yaa bunu bana nişanlımda demişti şırnağa ilk gittiği aylarda:1shok: Ben doğudakilere 1 ay erken terhis diye bişey varmış doğrumu demiştim oda yok öyle bişey varmış ama kaldırmışlar gerçi komutan anneler gününde bi süpriz olabilir bekleyin dedi ama bişey çıkmaz ya demişti:1shok: Şimdi sendende duyunca inanasım geldi bu habere bi anhihoyyyt Ayy öyle bişey olsaaaa 1 ay sonra kavuşurdukkkkkkkkkkkkkdelikafadulden

ŞaFaK_90_

evet mervişim bitti maşşallah walla seninde az kaldı walla samimiyetimle söylüyorum poposuna tepüğü vurmak istediğim ilk kişisin sen yaaa inan bana listede senin şafağa geldiğim vakit sanki kendi şafağımmış gibi daralıyorum hayırlısıyla bi bitse artık diyorum bitmedi bi türlü diyorum nedenini bilmiyorum ama bi tek sende öyle oluyo bana cicişim

ayy yawrum benim ya çok mutlu oldum öyle düşünmene çok tşk edermmmmmmm:1rolleyes: :dance:

Back
X