Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

zevkle kızlar ben bi kaç gün sora bu listeden çıkıorum ve listeyi devredeceğim doğal olarak almak isteyen var mı

Julia cımm ben almak isterdim ama yaptığım bi liste var

Evet en güzeli o duyguyu herkez ile birlikte yaşamak..
Örnek resim ekleyim tam tersi kabarık ama katlı falan değil düz.
Eki Görüntüle 144981

Kesinliklee......
Wauwwww süpermiş bu.... Bende kabarık çok seviyorum....
Çok çok güzelmişş Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallahhh

bende koydum ve calısıorum sonuc ben kazandım ama baya caba gosterdım

Ahh ahhh çok işimiz var bunlarla bizim devremmm çokkk

Kesinliklee......
Wauwwww süpermiş bu.... Bende kabarık çok seviyorum....
Çok çok güzelmişş Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallahhh

amin canım çok güzel ama bakalım benim gelinliğim nasıl olacak nişanlıkta da çok başka model çıktı :89: oraya gidip beğenirken fikrim değişiyor

ben gelınce yapcamı bılıomben bıde kaynamlada hıc anlasamıom gorumce fln ıyy o derece neysekı bnm koca benı tutarheryerde ılk karım der o yuzden bıraz ıyım

amin canım çok güzel ama bakalım benim gelinliğim nasıl olacak nişanlıkta da çok başka model çıktı :89: oraya gidip beğenirken fikrim değişiyor

Evet deneyince üzerinde görünce bambaşka olabiliyorr... Bide yanında anna kayınvalide haricinde en yakın zevkli bi arkadaşını götürmek gerekiyor... Çünkü o zamanda insan neyin yakışıp yakışmadığını bile anlamıyor...

biz nişanlığımda nişanlımla ikimiz gittik beğendik iki tarafta görmedi salonda büyük süpriz olmuştu şimdi ne olur bilmiyorum :81:

ben gelınce yapcamı bılıomben bıde kaynamlada hıc anlasamıom gorumce fln ıyy o derece neysekı bnm koca benı tutarheryerde ılk karım der o yuzden bıraz ıyım

Neden anlaşamıyosun kaynananla görümcenle bakıyımmm
Bende çok sıkı fıkı olmayı sevmem.. Ama saolsun onlar üzerime titrerler... Bu işlerde mesafeyyi korumak gerekiyor... Ne çok samimi ne çok soğuk...

biz nişanlığımda nişanlımla ikimiz gittik beğendik iki tarafta görmedi salonda büyük süpriz olmuştu şimdi ne olur bilmiyorum :81:

Y açıkcası erkeklere bu konuda pek güvenmemek gerekşyo... O biz ne giysek yakışıyo çok gzüel oldu fln der muhakkak... Ama bi bayan gözü şart... Bende nişanlımla gitmiştim... Diktirdik biz.. Sadece prova aşamasında sadece adet yerini buldun diye kayınvalidem annem falan gördü... herşey sseçilmişti onlara sadece beğendik demek kalmıştı...

Ben modelimi beğenmiştim zaten kesindi yani. onun için direk fiyat araştırmasına girdik.
şimdi model falan yok ortada önce gezicez annemlerle falan iki anne gelir belki tek kendi annemle giderim. o zamanki duruma baplı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…