valla bende biraz tırsarım aslında ama herkes baktırdı bende eksik kalmıyım dedimGel senide götüriyim
yok ben almayayım alanada mani olmayayım
şey bakırköyde nerde demiştin
hadiiiiiiiii beeeeeeeeeeeeeee nerde bu falcı,kaça bakıyor bana özelden atsana ay sonu gidim canım bende
begümcüm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ailenle birlikte bugünde doğum günü olan ne çok kişi varmış bizim şirkette d.günü olan varr:))
waaayy vaayyyy burcumaa bak sennnn
ohhh iyi etmişsin canım süslen tabiii....
diyene bak..saçımı topuz yapıp geliyorumm... bi parlatıcı bi parfüm çıkıyom evdenn.. 7aydır şeklim bu yani...içimden gelmiyo süsülenmek püslenmekkk
daha öncede söylemiştim sana canım pahalı demiştin ya bakırköyde 20 lira
bişmiyorumki canım sanırım ben senin gibi top top değğilde biraz elimde yayarak yaptım un kurabiyesi şeklinde yani ondan olabilir...
Yağ olarak sana margarin kullandım, 1çay bard.sıvı yağ... Kabartma tozunuda unla bir ekledim... Ama dediğin gibi lezzetinde hiçbi eksik yoktu... Pastanede yapılmış gibi....
Bende nişanlıma yapıp göndericeemmm
Çok teşk. ederimm cnmm devremmm
waaayy vaayyyy burcumaa bak sennnn
ohhh iyi etmişsin canım süslen tabiii....
diyene bak..saçımı topuz yapıp geliyorumm... bi parlatıcı bi parfüm çıkıyom evdenn.. 7aydır şeklim bu yani...içimden gelmiyo süsülenmek püslenmekkk
bende öleydim ama bakıma ihtiyacı olduğumu ve süslenmem gerektiğini hissettim kendimi i hissediyorum o zaman..bende genelde saçlarımı topuz yaparım çıkarım evden:)
ama kimi zaman gerekli olabiliyor süslenmek:)
hımm o zaman yuvarlık yapmadığından dolayı çatlamamıştır devrem. bi dahakine daha top top yaparsınben yarın akşam yapıcam işte perşembede kargoya vericem, cumartesi çarşı izninde mideye indirecek anneside yaprak sarması yapacak.
bencede arada lazım...
Ben anca nişan düğün falan olursa süsleniyorum okadar... bide aşkım yanımda olduğu zamanlar full süslüyümmm
olabilir canımm....bidahakine top top yapayım...
ya devrem ben geçen börek yapmıştım bozulmuş... açıkcası yyine bozulur dşye korkuyorum.. hem ben hem nişanlım hevesleniyoruzz bidaha bozulursa çok üzülürüm yanii
edaacımmmmmm bikaç tane banada göndersene tadına bakim:=
bencede arada lazım...
Ben anca nişan düğün falan olursa süsleniyorum okadar... bide aşkım yanımda olduğu zamanlar full süslüyümmm
olabilir canımm....bidahakine top top yapayım...
ya devrem ben geçen börek yapmıştım bozulmuş... açıkcası yyine bozulur dşye korkuyorum.. hem ben hem nişanlım hevesleniyoruzz bidaha bozulursa çok üzülürüm yanii
bilmeeemmm
ooooooooo süper gene kalabalık burası
hımmmmmmmm..ben sürekli süslenirim ama kimi zaman abartıyorum bugünd eolduğu gibi müdür hayırlı olsun işiniz hoşgeldiniz diyor koptumm varyaaa
unuttum kafenin isimin ya dur öğrenit sana ö.m atarımbende öleydim ama bakıma ihtiyacı olduğumu ve süslenmem gerektiğini hissettim kendimi i hissediyorum o zaman..bende genelde saçlarımı topuz yaparım çıkarım evden:)
ama kimi zaman gerekli olabiliyor süslenmek:)
cafein ismi ne belki bu ay giderim inş.zam yaparlarrrrrrrrrrrrrr maaşlara
koydum kızım ilk geldiğimdeyengeç hani bizim tacımız
canım benim ya nihayet geçtik vallazafer seninn duygu
devreeeeeeeeeemm maşşallahselaaaaaammmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
şafak "80" osmaniyeeeeeeeeeeeeebaşkada yok !!!
bencede durucum bencede
aa ne çabuk bozulmuş ne zaman göndermiştin yaz aylarında mı?
yazın gönderdiysen sıcaktan çabuk bozulmuştur içindeki karışımı ama şimdi kolay kolay bozulmaz sanırım devrem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?