Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çook teşekkür ederim Burcucuuum

bende öleydim ama bakıma ihtiyacı olduğumu ve süslenmem gerektiğini hissettim kendimi i hissediyorum o zaman..bende genelde saçlarımı topuz yaparım çıkarım evden:)
ama kimi zaman gerekli olabiliyor süslenmek:)

daha öncede söylemiştim sana canım pahalı demiştin ya bakırköyde 20 lira

cafein ismi ne belki bu ay giderim inş.zam yaparlarrrrrrrrrrrrrr maaşlara

hımm o zaman yuvarlık yapmadığından dolayı çatlamamıştır devrem. bi dahakine daha top top yaparsın ben yarın akşam yapıcam işte perşembede kargoya vericem, cumartesi çarşı izninde mideye indirecek anneside yaprak sarması yapacak.

edaacımmmmmm bikaç tane banada göndersene tadına bakim:=

bencede arada lazım...
Ben anca nişan düğün falan olursa süsleniyorum okadar... bide aşkım yanımda olduğu zamanlar full süslüyümmm

olabilir canımm....bidahakine top top yapayım...
ya devrem ben geçen börek yapmıştım bozulmuş... açıkcası yyine bozulur dşye korkuyorum.. hem ben hem nişanlım hevesleniyoruzz bidaha bozulursa çok üzülürüm yanii

hımmmmmmmm..ben sürekli süslenirim ama kimi zaman abartıyorum bugünd eolduğu gibi müdür hayırlı olsun işiniz hoşgeldiniz diyor koptumm varyaaa

edaacımmmmmm bikaç tane banada göndersene tadına bakim:=

göndereyim şekerim ayıpsın yanında nescafeyle ohhh

aa ne çabuk bozulmuş ne zaman göndermiştin yaz aylarında mı?
yazın gönderdiysen sıcaktan çabuk bozulmuştur içindeki karışımı ama şimdi kolay kolay bozulmaz sanırım devrem

unuttum kafenin isimin ya dur öğrenit sana ö.m atarım

yengeç hani bizim tacımız
koydum kızım ilk geldiğimde her saat başı onu mu koycam

aa ne çabuk bozulmuş ne zaman göndermiştin yaz aylarında mı?
yazın gönderdiysen sıcaktan çabuk bozulmuştur içindeki karışımı ama şimdi kolay kolay bozulmaz sanırım devrem

yokk devrem yaa geçen hafta sevgililer gününden önce yolladım...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…