Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar şu şafak programını siz nasıl doldurdunuz bakın benimki böyle doğru mu bu sizce hala emin olamıyorum :26:

Son düzenleme:
kızlar şu şafak programını siz nasıl doldurdunuz bakın benimki böyle doğru mu bu sizce hala emin olamıyorum :26:

Eki Görüntüle 145434

Bende bu şekilde doldurdum devrem...
sadece izin kullanmayı düşümediğimiz için 30 yazmadımm.. Ama seninki doğru gibi gözüküyorr

ikimizde düşünmüyoruz ama Tabi Allah bilir yine de biz 4 yıl diyoruz.:82:

4yıl baya çok değil mi?
Bu arada senin ve nişanlının yaşları nedir?

Bu şafak zamanı aldım kiloları şimdi 26 nisana kadar vermek için çabalıyorum

bence daha kısa sürede olur ne bielyim içime öyle doğdu

BANA da öyle geliyor. yine 2 yıl falan bekleriz ama ne biliyim 21 yaşımdayım bana kalsa 24 hamile olurum. seviyorum çocuğu ama durum ne gösterir bilmiyorum. hemen çocuk yapıp evliliğimi yaşamamayı da düşünmüyorum

ay bende bebek ıstemıom hemen ama bnmkıne bıraksan ılk gunden yapcak oderece manyak cocuk ıstıyo ama kendımı bole dusunemıom bakamam ben ona
aman off neapsakkı :26:

hemen yapmak saçma geliyor.
yeni gelinliğin tadını çıkartıcam önce. gerçi önce benim ailem baskı yapar gibime geliyor.
mesela babam

banada sacma gelıyor ama bnm koca cocuk dıe sımdıden sayıklıyoooo ama ben yapmıcam en az 1 sene

Bebek hemen düşünmüyosann şafağı bisüre sil kafandann

evet yaa çokk uzun... kısa dönem olsaydıı.. çoktan bitirip gelmişlerdi... Hatta unutmuşlardı bile askerliğii ooofff ulen offfff:95:

bıaraaa dusucekk dedıler yaa nassıll ıı hıssettımm kendımı artıkk hayall kuruyodummm sabah kadarr tumm haberlerıı ızlıyodumm herr asker kelımesındee son ses acıyodum tv yıama buyukk bıı husranaa ugradımm dıyebılırımm napalımm kısmet dıyıpp bolee beklıcezzz lookumumm

bende çok umutlanmıştım ozamanlar... hayallarimizi yıktılarrrr
Neysee beklemeye devaam... Çare yokk

HIMM.
demek ablanım bundan sonra bana abla diyeceksin
dermişim..

:60:ben kanka demek istiyorummm amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…