Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

artık tezkereci bizim askerlerimiz juliacım bitanemde çok mutlu o nedenle benim içinde çok kolay geçicek gerisi inşlh

sen nasılsın bakim

bnm ki hem mutlu hem de üzgün en yakın arkadası gitcek yaaa bi de kız komutanı ile arkadas gibi öle mutluyum kiii dün lahmancun yemişler beraber

bnm ki hem mutlu hem de üzgün en yakın arkadası gitcek yaaa bi de kız komutanı ile arkadas gibi öle mutluyum kiii dün lahmancun yemişler beraber

o konuda benim nişanlımda öyle komutanları kendisini çok severler bu zmna kadar hiç problemi olmadı allah şükür öyle bişey bizimde başımıza geldi en yakın arkadaşı gitti çok üzüldü aşkımorda kardeş gibi oluyolar sonuçta

aynen öle tel kullandığımızı bile biliolar kullan ama gösterme demişler

aynen öle tel kullandığımızı bile biliolar kullan ama gösterme demişler

herşeyimiz aynı kız bizde telefon kullanıyoz komutanı şakalaşıyo nişanlımlahatta gidiyo komutanlarıyla dertleşiyo beni konuşuyo inşlh bundan sonrada hep böle geçerde rahat ederler:92:

Son düzenleme:
herşeyimiz aynı kız bizde telefon kullanıyoz dio komutanı şakalaşıyo nişanlımlahatta gidiyo komutanlarıyla dertleşiyo beni konuşuyo inşlh bundan sonrada hep böle geçerde rahat ederler:92:

aynen cnm aynen artık bizim askerlerimizin teskeresi hazırlancak

Bugün 1. yılımız doldu
biten 365 gün dolu olu dile kolay
bugünlere gelebileceğimi hiiç sanımoyrdum hiç

Şafak 79

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…