Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar ekşi sözlük kep altını aynen bu şekilde açıklamışşşşş

askerin olgunluk dönemi. tezkereci gibi "bu şafaktan sonra..." cümleleri kurmaz, şafak sıkıştırması denen olguyu yaşamaz, alt tertip gibi biter mi lan bu askerlik triplerine pek girmez. nerede nasıl davranması gerektiğini bilip en iyi şekilde uygulayan askerdir alıntıdır

miracle hoşgeldin canımmcımm

fidescimmm

istanbul u özledim ben. alışamadım bu şehre ben ya. sıkılıyorum. arkadaşlar memleketlerine gittiler bayram geliyo diye. tek başıma kaldım. hava da çok güzel dışarı çıkmak istiyorum ama tek de çıkmayı sevmiyorum ki. birileriyle sohbet edesim gezesim var ama kimse yok. ayrıca ufacık bi şehir burası hiç bişey yok. ben deniz kenarına falan gitmek istiyorum. çok özledim artık dayanamıyorum ya

orası neresi ki cnmmm :26:

canım benim.hangi şehirdesin belki bizlerle ya da burdan birileriyle aynı şehirdesindir.

burdur' dayım kızlar
okuyorum burda 2. sınıftayım
arkadaşlar da memleketlerine gittiler.
zaten olsalar da alışamadım ya, gene de buraya

iyiyim çok şükür canım
birazdan dişçiye gidicem çok tırsıyorum ya:18:
senin nasıl gidiyor canım

yaz susumm yazz

ayyy kuzum benim geçmiş olsun.bende bildiğin gibi işte aynı devam şafak saymıyorum bayadır.daha çabuk geçer dediler bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…