slm cnm nasılsınselam güzel hatunlaaaarrr
slm cnm nasılsın
sanırsam şuan kep altı oluoz dimi kız :26:iyiyim canım teşekkürlersen nasılsın?siz tezkereci devre olun da sıra bize de gelsiiin.bizde önce kep altı sonra tezkereci olalım
teşekkür ederimm canımm
fidesim kuzum ben hemen bakıom sana aşkım aradı da cnm telde idim ondan bakamadım kuzumama ben sıkılıyorum ya kimse bakmıyo bana
sanırsam şuan kep altı oluoz dimi kız :26:
kankam ne demek zevkle düzelttim
ama ben sıkılıyorum ya kimse bakmıyo bana
eveeet siz kep altısınız.az kaldı be gözdecim sizin ne güzel
ne bilim cnm nedense bana sanki çokkkk uzun gibi geliooo 6 ay flan kaldı işteee
miracle hoşgeldin canımmcımm
fidescimmm
orası öle cnm yaaaa ama haaa gayret yarıya az kaldı ama cnmbizim daha koskocaaaaa 9 ayımız var gözdemmm
istanbul u özledim ben. alışamadım bu şehre ben ya. sıkılıyorum. arkadaşlar memleketlerine gittiler bayram geliyo diye. tek başıma kaldım. hava da çok güzel dışarı çıkmak istiyorum ama tek de çıkmayı sevmiyorum ki. birileriyle sohbet edesim gezesim var ama kimse yok. ayrıca ufacık bi şehir burası hiç bişey yok. ben deniz kenarına falan gitmek istiyorum. çok özledim artık dayanamıyorum ya
istanbul u özledim ben. alışamadım bu şehre ben ya. sıkılıyorum. arkadaşlar memleketlerine gittiler bayram geliyo diye. tek başıma kaldım. hava da çok güzel dışarı çıkmak istiyorum ama tek de çıkmayı sevmiyorum ki. birileriyle sohbet edesim gezesim var ama kimse yok. ayrıca ufacık bi şehir burası hiç bişey yok. ben deniz kenarına falan gitmek istiyorum. çok özledim artık dayanamıyorum ya
bizim daha koskocaaaaa 9 ayımız var gözdemmm
hoşbuldum canım benim.nasıl gidiyo
hejarrr bacım yazıyorum isminii
iyiyim çok şükür canım
birazdan dişçiye gidicem çok tırsıyorum ya:18:
senin nasıl gidiyor canım
yaz susumm yazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?