amin canım sende saol
benim şafak karanlık 411
üzülme cnm allah inanki sabrını veriyo ben başlarda kabustayım uyanıcam diyodum ama bi yerden sonra alışıyosunnişanlım olmadan hiç dayanamazdım ama işte sabrediyosun
canım üzülme arar hem üzülmek yerine sevin babanlar tanışmak istiyolarmış ne güzeloff allahım ne olur bana yardım ettt(( mutlaka arasın yine aşkım benii ( çünkü babamlar tanısmak istiyorlar birliğine gitmek istiyorlar onunla konusmadan gidemeyizz ( tek basıma gitmeme izin vermiyorlar sanki cocuk giibiii..haftaya gelirim demiştim umarım arar bi daha ((
miyaba kızlar
canım üzülme arar hem üzülmek yerine sevin babanlar tanışmak istiyolarmış ne güzel
merhaba hoşgeldin
şimdi beni haftaya gidecek biliyor da canım(( hani dedim ya aramazsa tekrar hafta içi mümkün dgl dedim bgn de.şimdi babamlar tanısmak istiyor demem için de bi daha konusmamız lazım (( ankesorlu telden veya birliğin nosundan ulaşamayız demi cnm (
beni aradıgı ankesorlu telden tekrar arasam ulaşabilir miyim acaba((
Noliyo kıssssss
BARIŞTIKBARIŞTIKBARIŞTIKBARIŞTIK
Bana bu avatarı açıklarmsıın piliss :86:
Çok sevindim canımmmm
bidaha ayrılmayın sakın
okuldayım full canımbilmiyorum ki canım onun aradığı numaralardan birini arayıp deneyebilirsin ulaşmayı olmadı birliği ararsın..hem hafta içi neden arayamasın ki
canım
kendi ilk zamanlarımı hatırladım şimdi arardı ankesörlüden konusur kapatırdık içim giderdi peşinden ankesoru arardım hemen ama ulaşamazdım..
bikaç gün sonra rahat rahat konusursunuz merak etme
okuldayım full canım( bi tane aradı yarın öbür gün arıcam olmadı gidicem konusmaya başka çarem yok kuruyorum kafamda sürekli offf annem sıkıntı cıkarıyor zaten amaaaan
bi daha umarım arar canım(( kötüyüm ya şimdi habire kuruyorum
BARIŞTIKBARIŞTIKBARIŞTIKBARIŞTIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?