Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

off allahım ne olur bana yardım ettt (( mutlaka arasın yine aşkım benii ( çünkü babamlar tanısmak istiyorlar birliğine gitmek istiyorlar onunla konusmadan gidemeyizz ( tek basıma gitmeme izin vermiyorlar sanki cocuk giibiii..haftaya gelirim demiştim umarım arar bi daha((

üzülme cnm allah inanki sabrını veriyo ben başlarda kabustayım uyanıcam diyodum ama bi yerden sonra alışıyosun nişanlım olmadan hiç dayanamazdım ama işte sabrediyosun

bende yokluğuna dayanamıyorum canım ya biz en fazla 5 gün ayrı kaldık şimdi 15 ay çok fazla gelio ama sabredicem içimdeki bu acı geçmicek ama hafiflicek yani umarımmm

canım üzülme arar hem üzülmek yerine sevin babanlar tanışmak istiyolarmış ne güzel

merhaba hoşgeldin

canım üzülme arar hem üzülmek yerine sevin babanlar tanışmak istiyolarmış ne güzel

merhaba hoşgeldin

şimdi beni haftaya gidecek biliyor da canım (( hani dedim ya aramazsa tekrar hafta içi mümkün dgl dedim bgn de.şimdi babamlar tanısmak istiyor demem için de bi daha konusmamız lazım(( ankesorlu telden veya birliğin nosundan ulaşamayız demi cnm(

bilmiyorum ki canım onun aradığı numaralardan birini arayıp deneyebilirsin ulaşmayı olmadı birliği ararsın..hem hafta içi neden arayamasın ki

beni aradıgı ankesorlu telden tekrar arasam ulaşabilir miyim acaba ((

canım
kendi ilk zamanlarımı hatırladım şimdi arardı ankesörlüden konusur kapatırdık içim giderdi peşinden ankesoru arardım hemen ama ulaşamazdım..
bikaç gün sonra rahat rahat konusursunuz merak etme

Bana bu avatarı açıklarmsıın piliss :86:

Çok sevindim canımmmm
bidaha ayrılmayın sakın

BENDE çözemedim tam olaraktann
değişiklik olsun diyiverdimm..
ayyyy inşallaaah yengoooommm

nazarlıkları çakıyımde şuraya
bebişimmm geldiğinde kafikaya götürcem onu süprizz yapceemm nasıl olarr

bilmiyorum ki canım onun aradığı numaralardan birini arayıp deneyebilirsin ulaşmayı olmadı birliği ararsın..hem hafta içi neden arayamasın ki
okuldayım full canım ( bi tane aradı yarın öbür gün arıcam olmadı gidicem konusmaya başka çarem yok kuruyorum kafamda sürekli offf annem sıkıntı cıkarıyor zaten amaaaan

bi daha umarım arar canım (( kötüyüm ya şimdi habire kuruyorum

sana bı numara vermedımı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…