Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen devrem aynennnn bizimkiler aynı gün bitircekler askerliği

Devrem aynı gün çok mutlu olcaaz

gözün aydın olsun devrem hadi bakalım güzel haberlerini duydukça ii oluyorum

Devrem aynı gün çok mutlu olcaaz
gözün aydın olsun devrem hadi bakalım güzel haberlerini duydukça ii oluyorum

evet devremm ya aynı gün mutlu olacağızzz izin kullanmazsa eğer 30 gün erken gelecek yaaa hiç kullanmayacağım diyor ama bakalım aslında bacım izin kullanmadıkları için şuanda senle bizim şafak 333 görüntüsü bile insanın moralini düzeltiyor valla izin kullandıkçada üstüne eklersin
evet canım valla bende aramız düzelince çok mutlu oluyorum.
yaa biz nekadarda çok seviyoruz askerlerimizi şurada olupta asker yolu bekleyen kimsenin hakkı ödenmez öyle zor bir işki bu iş Allah sabır versin hepimizeee

Son düzenleme:

Biz 7 gün dağıtım izni kullandık devrem o yüzden kalan izin günümüz 27 :26:
İzin kullanırsak Şafak bugün itibariyle 363
kullanmazsak 336

Amin canım onlarada bizlerede çok zor gerçekten...

bu arada Öğle yemeği arası kızlaaarr! afiyar bal şeker olsun hepinize... 13,30dan sonra görüşmek üzere...

Son düzenleme:
ora nereymiş kız ilçesi nereye bağlı yani benim arkadaşım haftasonu ıspartaya gidio aşkımada uğrıcak benden selam götürcekk

anammm hiç bilmiyorum valla aman zaten benimki durmayacak orada gidiyor hakkariye tezkere almak için dönecek diyarbakıra enişteye bizdende slmlar seni üzmemesi gerektiğinide bir iletiversin arkadaşın yoksa bütün kk topluluğu olarak başıan geleceklerden sorumlu değiliz

hee doğru bacım bak bu dağıtım iznini unutmuştum benimkide 7 gün kullandı olsun gerisini kullanmazlarsa gene erken geleceleklerr
sanada afiyet olsun devrem bende dört gözle yemeğimin gelmesini bekliyorumm

:60: tamam ben sölerim dün gece aradı ağladık ikimizde yutkuna yutkuna konuştukk çok özledim aşkım dayanamıorum dio canım yaa kıyamam ona geliyim aşkım desem hemen gel derdii

:60: tamam ben sölerim dün gece aradı ağladık ikimizde yutkuna yutkuna konuştukk çok özledim aşkım dayanamıorum dio canım yaa kıyamam ona geliyim aşkım desem hemen gel derdii

ama kıyamamki ben size yaaa neyse neyse dayancak elbet başka çaresimi var sabır yyaaaaaaa sabırrrrrr :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…