aynen devrem aynennnn bizimkiler aynı gün bitircekler askerliği
bu arada kızlar askerimle ilgili hemen yeni gelişmeleri anlatayım az önce aradı anam bir ilgi bir alakaa bir şefkat bir aşk dolu sözcüklerr ama kanmakkkkkkk yokkk naza devammmmşimdi dedi iki dakika kaynattımda geldim öğle arası gene arayacağım seni tamammı bitanem diyorrr ayyy yerim ben onuuuu
Devrem aynı gün çok mutlu olcaaz
gözün aydın olsun devrem hadi bakalım güzel haberlerini duydukça ii oluyorum
hoşgeldinn kuzummmm kız benim askerimin diyarbakırda adresi aynen şu devegeçidi 1. mekanize muharebe destekişlerimi azaltıp geldim geriye kalanı öğleden sonra artk
hoşgeldinn kuzummmm kız benim askerimin diyarbakırda adresi aynen şu devegeçidi 1. mekanize muharebe destek
kizlar ne yapiyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzz
evet devremm ya aynı gün mutlu olacağızzz izin kullanmazsa eğer 30 gün erken gelecek yaaa hiç kullanmayacağım diyor ama bakalım aslında bacım izin kullanmadıkları için şuanda senle bizim şafak 333 görüntüsü bile insanın moralini düzeltiyor valla izin kullandıkçada üstüne eklersin
evet canım valla bende aramız düzelince çok mutlu oluyorum.
yaa biz nekadarda çok seviyoruz askerlerimizi şurada olupta asker yolu bekleyen kimsenin hakkı ödenmez öyle zor bir işki bu iş Allah sabır versin hepimizeee
ora nereymiş kız ilçesi nereye bağlı yani benim arkadaşım haftasonu ıspartaya gidio aşkımada uğrıcak benden selam götürcekk
vallaha de? ama ekledigim zaman silinmiyo yaçene çalıyoruz tatlımmm sen neler yapıyorsun herkes dört gözle gelinliğinin resmini bekliyor haberin olsun
Kavusma animiz iste :)hoşgeldin canımm ayy resime bak yaa gözlrim dolduu
hee doğru bacım bak bu dağıtım iznini unutmuştum benimkide 7 gün kullandıBiz 7 gün dağıtım izni kullandık devrem o yüzden kalan izin günümüz 27 :26:
İzin kullanırsak Şafak bugün itibariyle 363
kullanmazsak 336
Amin canım onlarada bizlerede çok zor gerçekten beklemek...
bu arada Öğle yemeği arası kızlaaarr! afiyar bal şeker olsun hepinize...13,30dan sonra görüşmek üzere...
anammm hiç bilmiyorum valla aman zaten benimki durmayacak orada gidiyor hakkariye tezkere almak için dönecek diyarbakıraenişteye bizdende slmlar seni üzmemesi gerektiğinide bir iletiversin arkadaşın yoksa bütün kk topluluğu olarak başıan geleceklerden sorumlu değiliz
vallaha de? ama ekledigim zaman silinmiyo ya
Sen kimsin anam :)
Kavusma animiz iste :)
vallaha de? ama ekledigim zaman silinmiyo ya
Sen kimsin anam :)
:60:tamam ben sölerim dün gece aradı ağladık ikimizde yutkuna yutkuna konuştukk çok özledim aşkım dayanamıorum dio canım yaa kıyamam ona geliyim aşkım desem hemen gel derdii
yok canim yanlis anladin... isminimi degistirdin eski uyelerdenmisin diye suphelendim :)vallaha
anam bu topikte olan kim olabilir bende asker yolu bekleyen yarenlerden biriyim
hemm benn kaç gündür bu topikteyimm beni nasıl görmezsinnn
hoşbuldum canım sende yen asker bekleyensin galiba sende hoşgeldiniyiyiz canımm sen nasılsın hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?