Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anam nasıl oldu kız? siyah doğal rengin miydi benim boyaydı ama doğru ben sarı istiyorum deseydim karamel yapardı adam, karamel dedim kızıl kahve gibi oldu

evet canım avatardaki gibiydi doğal rengi..kuaförde uğraşmadım tarif ediyosun tersine bişey yapıyolar bende kendim aldım cırtlak sarı birenk tamamen boyadım saçlarımın hepsini kendim oda karamel oldu

Son düzenleme:
Nıyeeeee tatlım süperdı footalar

bilmemki canım birden bütün hayatımın göz önünde olduğunu hissettim 23 tane albüm vardı bir kısmı gizliydi zaten hepsini gizledim profil fotolarım bile gizli bir müddet kalsın da bayramdan sonra yeni fotolarla açarım belki

evet canım avatardaki gibiydi doğal rengi..kuaförde uğraşmadım tarif ediyosun tersine bişey yapıyolar bende kendim aldım cırtlak sarı birenk tamamen boyadım saçlarımın hepsini kendim oda karamel oldu

hee öyle olur canım doğal rengin olunca çok kolay açılıyo ama siyah boya olunca yakmadan açabilen kişi sayısı çok az, ben de buna dahil olduğuma seviniyorum şimdilik kesin yanar diyodum ama yanmadı ben gene de bakımlar yapıyorum mis oluyo zamanla da karamele ulaşcam inşallah

ulaşırsın canım az kalmışşuankide ii olmuş ama yakışmış sana

vay be tam 9.5 ayımız kalmış teskeremize.. Allah o günleri de göstersin hepimize..
ben kaçtım kızlar saçımda kür var yıkayıp yatmam lazım yarın dershnanem var öpüyorum hepinizi

Hımmm anladım cnım baya cokmusssss olsun hepsi de cok cok guzeller maşalllaaaaaaaaaah
slmmm hatunlarrrrr

slm cnmmmm hggggggg

saoll canımmm..saç konuşuluo galibaaa...:)bnde 3 senedir uzattım saçlarımı hiç kestrmedennn:)az kalsın yazın küt kestrcektimmm

Benım saclar da bayaaaaaaaaa uzadıııııııııııı simsiyahhhhhh sewerım saclarmııııııı ama hazal kaya gbı kestrmeyı dusndm bende tatlım sora askerım cıxx dedııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…