seve seve azaltiyorum canimeline sağlık laydimm a.s.
iyi geceler canımm
gözün aydin canim :13: darisi 300lerin ba$inaanam 400ler bittimiya ne çabuk
ben siyahtan sarıya geçeyim dedim direk..karamel oldu valla
seve seve azaltiyorum canim
iyi geceler grsrz ALLAH yardimcin olsun tatlim
gözün aydin canim :13: darisi 300lerin ba$ina
tamam canım bekliyorummm ben de facede bütün albümlerimi gizledim
anam nasıl oldu kız? siyah doğal rengin miydi benim boyaydıama doğru ben sarı istiyorum deseydim karamel yapardı adam, karamel dedim kızıl kahve gibi oldu
Nıyeeeee tatlım süperdı footalar
evet canım avatardaki gibiydi doğal rengi..kuaförde uğraşmadım tarif ediyosun tersine bişey yapıyolar bende kendim aldım cırtlak sarı birenk tamamen boyadım saçlarımın hepsini kendim oda karamel oldu
hee öyle olur canım doğal rengin olunca çok kolay açılıyo ama siyah boya olunca yakmadan açabilen kişi sayısı çok az, ben de buna dahil olduğuma seviniyorum şimdilikkesin yanar diyodum ama yanmadı ben gene de bakımlar yapıyorum mis oluyo zamanla da karamele ulaşcam inşallah
ulaşırsın canım az kalmışşuankide ii olmuş ama yakışmış sana
saol canım, da sen nerde gördün
buraya ekledinya boyadın zaman.baktık sonra kaldırdın hemen baya yorum yaptık üstüne
Hımmm anladım cnım baya cokmusssss olsun hepsi de cok cok guzeller maşalllaaaaaaaaaahbilmemki canım birden bütün hayatımın göz önünde olduğunu hissettim 23 tane albüm vardı bir kısmı gizliydi zaten hepsini gizledimprofil fotolarım bile gizli bir müddet kalsın da bayramdan sonra yeni fotolarla açarım belki
slmmm hatunlarrrrr
h.g canım
ayy dimi canım, sen de vardın o gün tamam canım iyi gecelerrr ben kaçtım
saoll canımmm..saç konuşuluo galibaaa...:)bnde 3 senedir uzattım saçlarımı hiç kestrmedennn:)az kalsın yazın küt kestrcektimmm
saoll canımmm..saç konuşuluo galibaaa...:)bnde 3 senedir uzattım saçlarımı hiç kestrmedennn:)az kalsın yazın küt kestrcektimmm
saçların güzel canım rengide şuan avatarda olanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?