Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Duyguşummmm
Maşallah şafakınaaa...,
Daha dün düşmüştün plakalarra bu ne hızzz
di mi ya bana da öyle geldi şimdi hızlı mı geçiyo ne :81:
sen nasılsın durum
Günaydın kızlarrr.. Nasılsınızz
Dün sevgilimle buluştum 1 aydır görüşmüyordukk eğlendikk gezdik sinemeya girdik süperdii
ooh maaşallah
umuyorum 68 gün sonra bizde yapabilicez bunları
Günaydın duygucum Şafağına maşallah...
sağol canım benim tez zamanda darısı başınıza inşallah
nasılsın tatlım
devremle aynı masada olmak istiorum datlum yardımcı olurmusun

[/B]

amin canım cümlemizi inşallah buyrun burdan girin efenim boş masamız mevcutt
ayy canımm benimm yaaa ben şu köşedeki masayı istiyorummm

Aşk olsun devrem yaaa hiç taktik vermiosun amaa

hele teli bi kapatayımmmm anlatcam kızlarrr dahaa doğrusu benlik bişe yokk diyarbakırda hava soğukkkkmuşşş o yüzden bugün rahat bırakmışlar askerimi oda beni aradı konuşuoruz öle

canım hoşgeldin ne yalanı sölemişşş

Hoşbuldumm =)

Hayırdır nasıl bir yalann :44::44:

cadim hoşbuldummm
canlarım söylüyeyim :S
bizim fotoğraflarımız vardı çıkartıcaktık ama o bana çıkartıcağını söyledi iyi bende tamam dedim aslında önemli değil.. kimin çıkartıcağı.. sonra işte neredeyse 10 kez kendisinden istedim evde getircm fln sonra yok anneme verdim bulamadı yok sakladığı yerden çıkaramıyor.. bende daha bir kaç gün önce yalanı tahmin ettiğim halde annesine sordum ve bana bilmiyorum belki unutmuştur dedi bana söylemeyi fln dedi bende tamam dedim.. sonra beyefendiye söylüyorum bana işte diyorki beyaz yalan ay sinir oldum :S

sağol canım benim tez zamanda darısı başınıza inşallah
nasılsın tatlım

Amin inşallah duygumm.. iiim şükür sen nasılsın bakalımm?? kavuşma heyecanı nasıl

hele teli bi kapatayımmmm anlatcam kızlarrr dahaa doğrusu benlik bişe yokk diyarbakırda hava soğukkkkmuşşş o yüzden bugün rahat bırakmışlar askerimi oda beni aradı konuşuoruz öle

benim askerimde diyarbakırda devrem ama atışa götürceklermiş hazırlık yapıolarmış... :18:

Son düzenleme:
yeni gelenle hoşgelmiş ben komi deilim tamammı bodyguardımm masalar birleşik çömün biyere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…