- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
Nie bu kadar soğuk yaaaa :84: :84:
Donuyorummmnmm :95:
Bize ilkokulda martı bahar diye tanıttılarr yalan mı söylediiilerrrrrrrrrmartta kış aylarına dahil edilsinn
gel yanıma bizim bura sıcacık valla
iyiyim canım benim sen nasılsın
burası çok soğuk yaaa bitanecik klimamız varr dpnuyorum donuyorumm altımız depoo ayaklarım uyuştu vallaaa
Hoşgeldinn tertippp...
bencedeeeeee
hoşbuldukkkk darısı başına cnm
Nie bu kadar soğuk yaaaa :84: :84:
Donuyorummmnmm :95:
hımm anladım tatlım sana bir kitap aldım demiş miydim
adı sittir et diye
aynen öyle düşünme ve sittir et
Mayıstır o tatlım sen yanlış hatırlıyosundurBize ilkokulda martı bahar diye tanıttılarr yalan mı söylediiilerrrrrrrrrmartta kış aylarına dahil edilsinn
hızlu gidiyo galiba plakalarhoşbulduk devrem nasıl gidio bakim plakalarşaka falan derken allahın izniyle kavuşuyozmu ne
tatlım şafak kaç seniniyi olmaya çalışıyorumama şu zmn geçmiyo
damam atla gel yanıma ben ısıtırım seni bide kahve yaptırırım sana ohh ne güzel olar
kızzz kayıp nerelerdesin sen seninde karular günün kutlu olsun hoşgeldin
bende geldim kızlar sizler öğle yemeğine gideceksniz birazdan ben ancak kahvaltı yaptım nese efendim julia ilçeden ilçeye farkediyo galiba canım burda çok güzel kar var ve top top yağıyo bende camdan elimde çayım yağışını seyrediyorum ve hayal ediyorum böyle yağdğı havaları hiç kaçırmazdık biz sevdiceğimle soğuk flan da gelmezdi elim elinde iken ısınırdım işte böyle hayaller dünyasına dalış yaptım yine:90:
Mayıstır o tatlım sen yanlış hatırlıyosundur
Ocak-Şubat-Mart kıştır
Nisan=Yağmur
Mayıs=Çiçek Böcek
Haziran=ÖSS Vallahi ÖSS ye gireli uzuun yıllar oldu ama haziran deyince aklıma hep ÖSS gelir
Temmuz=Deniz kum güneş
filam
hızlu gidiyo galiba plakalar
biran önce bitsin artık kavuşmak istiyorum
tatlım şafak kaç senin
bizim tezkere de 15 Mayıs
yap be tatlım yarın öbür gün unutacaksın ne de olsa
evet ekledin kitap kapağının gördüydümm.....
herzaman o dediğini yapamıyorum duyguşşş
Mayıstır o tatlım sen yanlış hatırlıyosundur
Ocak-Şubat-Mart kıştır
Nisan=Yağmur
Mayıs=Çiçek Böcek
Haziran=ÖSS Vallahi ÖSS ye gireli uzuun yıllar oldu ama haziran deyince aklıma hep ÖSS gelir
Temmuz=Deniz kum güneş
filam
günaydınnn kuzummm hoşgeldinnn seninde kadınlar günün kutlu olsunnn
walaaa yogunumm tatlımmm benımm cokk cann atıyorumm ama bakıyolarr ıslıyolarr yapamaıyorummsızıı ösledımm yahıı karr yagıyooo ne guselll aksamm gıreıyorumm benn buraa sızdee gelınn kısmelerr olmuyoo
kuzuuuumm tuannaamm nırdeınn esasenn sanaakusumm nee gelıyonn nee yazıyonn ne aksammlarıı ugruyonn hatta kımsee ugramıyoo ne guzell muappet edıyozz yahuuu katılınn bayanlarrr optumm ben cıkıyorumm optumm cok cokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?