Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende geldim kızlar sizler öğle yemeğine gideceksniz birazdan ben ancak kahvaltı yaptım nese efendim julia ilçeden ilçeye farkediyo galiba canım burda çok güzel kar var ve top top yağıyo bende camdan elimde çayım yağışını seyrediyorum ve hayal ediyorum böyle yağdğı havaları hiç kaçırmazdık biz sevdiceğimle soğuk flan da gelmezdi elim elinde iken ısınırdım işte böyle hayaller dünyasına dalış yaptım yine:90:

Bize ilkokulda martı bahar diye tanıttılarr yalan mı söylediiilerrrrrrrrr martta kış aylarına dahil edilsinn
Mayıstır o tatlım sen yanlış hatırlıyosundur
Ocak-Şubat-Mart kıştır
Nisan=Yağmur
Mayıs=Çiçek Böcek
Haziran=ÖSS Vallahi ÖSS ye gireli uzuun yıllar oldu ama haziran deyince aklıma hep ÖSS gelir
Temmuz=Deniz kum güneş
filam
hoşbulduk devrem nasıl gidio bakim plakalarşaka falan derken allahın izniyle kavuşuyozmu ne
hızlu gidiyo galiba plakalar
biran önce bitsin artık kavuşmak istiyorum
iyi olmaya çalışıyorum ama şu zmn geçmiyo
tatlım şafak kaç senin
bizim tezkere de 15 Mayıs

kızzz kayıp nerelerdesin sen seninde karular günün kutlu olsun hoşgeldin

walaaa yogunumm tatlımmm benımm cokk cann atıyorumm ama bakıyolarr ıslıyolarr yapamaıyorummsızıı ösledımm yahıı karr yagıyooo ne guselll aksamm gıreıyorumm benn buraa sızdee gelınn kısmelerr olmuyoo

ahh ahh hatırlatma kız şunları aklımdan çıkmıo gerçi geçen sene aşkımla kar topu oynuoduk arabadan karın yağışını seyrederdik aşkım ben üşümiyim diye sarılırdı bana ellerimi ısıtırdı

şafağım 70 cnm tezkere tarihimiz kesinleşti 18 mayısta çıkcak aşkım

evet ekledin kitap kapağının gördüydümm.....
herzaman o dediğini yapamıyorum duyguşşş
yap be tatlım yarın öbür gün unutacaksın ne de olsa
aile sonuçta ne kadar yıpratırsan yıprat kendini
ne değişecek
o yüzden çokta önemli olmayan şeyleri sittir et

günaydınnn kuzummm hoşgeldinnn seninde kadınlar günün kutlu olsunnn

kuzuuuumm tuannaamm nırdeınn esasenn sanaakusumm nee gelıyonn nee yazıyonn ne aksammlarıı ugruyonn hatta kımsee ugramıyoo ne guzell muappet edıyozz yahuuu katılınn bayanlarrr optumm ben cıkıyorumm optumm cok cokkk

ben akşam giremiom kardeşim laptopu esir alıo çünkü

şafak170 mehtabaa azz kaldııı cokk heycanlıyımmm sonn 13131313 allahımızaa sukurrr kendınızee ıyı bakaınn sewıyorumm oputyorumm hepınızıı hosscakalınnn canlarımm cokk özlıycemm sızııı sınccıkkk:13:

güle güle kuzum kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…