okullar tatil edilmişş ohh ne güzel yaaa biz çalışalmmm
ohh cnm benm ne güzel işte deşarj olmuşsun
günaydın devrem sanada valla haklısın bugün dünden çok daha soğuk ama hafta sonu sıcaklık 20 dereceye kadar çıkacakmış.
[/B]
ama iki damla kar yağdı ya
hemen tatil öf
okul yıllarıma dönmek istiyorum
Günaydın devoooooooo
sen bize havamı atıyon şimciiiii
okullar tatil edilmişş ohh ne güzel yaaa biz çalışalmmm
[/B]
ooh iyi bir deşarj olmusundur işte ne güzel
günaydınlar olsun tertip oh ne güzel oynamışsın biz kara hasret
kuzum burda çevre yollar kapanmış yaaAhh ahh şimdi sevgilim olcadı yanımda kardan adam yapcadıkk oynacadıkk sizinki askerdey ok benimki burda yine yok
günaydın devrem ne havası kız yapmam ben öle şey ama coooooooooooook eglendim :76::76::76::76:
Şaka ulem
öncekızıyon sonra öpüyon bian aklıma benim koca geldı oda once bır fırcalar sonra özür diler öper dengesizim
Biz bi kere yaşadık o duyguyu...
Bi kere kar yağdıı... ondada bidaha kolay kolay yağmaz çıkın oynayın ders mers yok bugün demişlerdiii
dün gece rüyamda yine çeyizlerle uğraştım yaa
taç mağazasındaymışım bi yatak örtüsü beğeniyorum çok güzelmiş böyle spor günlük fiyatını soruyorum 82TL diyor kadın ay diyorum ne iyiymiş alsammı almasammı diye düşünürken uyanıyorum
dün gece rüyamda yine çeyizlerle uğraştım yaa
taç mağazasındaymışım bi yatak örtüsü beğeniyorum çok güzelmiş böyle spor günlük fiyatını soruyorum 82TL diyor kadın ay diyorum ne iyiymiş alsammı almasammı diye düşünürken uyanıyorum
Benim askerimde izmirli o da kar görmedim hiç die söylerdi şimdi şırnakta bu seferde kar görmekten bıktığını söylüyor
o duyguyu o kadar çok yaşadık ki.. karda oynıcaz diye hastalanıp yatardık o tatil günlerindeBiz bi kere yaşadık o duyguyu...
Bi kere kar yağdıı... ondada bidaha kolay kolay yağmaz çıkın oynayın ders mers yok bugün demişlerdiii
kuzum sen nerde oturuyordun :26:
o duyguyu o kadar çok yaşadık ki.. karda oynıcaz diye hastalanıp yatardık o tatil günlerinde
Çorlu da tatlım
he çorlu evet öyleymiş
babam orda benimde
kapıya çıkamıyorum diyordu dün
Ooo Türkiye 'nin bi ucundan bi ucuna gitmiş resmen..Alllah Yardım etsin Bütün askerlerimizee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?