Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

slm kızlar..

Ş A F A K = 56

Siirt'e selam olsun..sevmiyorum seni siirt,yarimi benden aldın..

elif bence yüzüklerden 2. çok güzel..

gelir canım gelir kaç sizin şafak gitmeden neden almadınız

207 şafağımız canım biz izne geldiğinde çıkmya bşladık mayısda yine izne gelcek sen yüzükleri beğen aşkım gelince alcaz dedi ben beğeniyrm izne geldiğinde mi takcaz yoksa teskereyi aldığnda mı anlamadm :44:

çok masum duruo bu modell

öyleeeeeeee:78:

bu en güzeli içlerinde. demek istediğim böyle bir modelde olur işte yandan almışlar saçı komple topuza almamışlar.

Ben Allah nasip edersen bu resmi çıkartıp kuaförme götürmeyi düşünüyorum zamanı geldiğindeee:78:

şafakda güzelmiş. anladım canım iznini yarım yarım mı kullandı bence izne gelince alırsınız öyle demek istemiştir

evt canım inş. o bndende hevesli ben önceki erkek arkadaşmlda yüzük takmıştm aşkım ilk defa takcak kurdele fln da takcaz arkdşlarmz gelcek resmen söz gibi olcak dedi

şafakda güzelmiş. anladım canım iznini yarım yarım mı kullandı bence izne gelince alırsınız öyle demek istemiştir

oooo çok güzelmiş unutulmaz bir anı olur inş allah gerçeklerini de takmayı nasip eder en kısa zamanda ve parmagınızdan hiç çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…