bizde trelen gidiyoduk sonra çerkesköyde indik edirneyede gidicektik ama askere aldılar yarimi :84:
ühü :84:
şey ama çok güzel di mi ciğeri hakikatten bayıldım bende
ama nedensen badem ezmesini sevemedim :44:
ama peyniri nefistibayağı bi almıştım eve
hadi be
çakma sarışın mısın orcinal sarı mısın
o na göre notunu vericem
yemedim badem ezmesii ama ciğer müthişşşş acıktım zaten be off
Haydi kızlarr ben evime gidiyorum artıkın bugünlük bukadar çalışma yeterr (pek çalıştım sayılmaz ama) Öpüldünüz akşamlarıda uğrayın yahuu
öptüm seni şekerim akşam uğrarım ben ciğerci güzeliyemedim badem ezmesii ama ciğer müthişşşş acıktım zaten be off
Haydi kızlarr ben evime gidiyorum artıkın bugünlük bukadar çalışma yeterr (pek çalıştım sayılmaz ama) Öpüldünüz akşamlarıda uğrayın yahuu
kızım öyle ciğer değil vallahi parmaklarını yersinduyguş yengeçle ölebi anlatınızki ciğerii
benki sen gibin hayatta sakatat yememm
merak ettim hani
iyi hadi kurtardın bakalımKumralım ama saçlarım röflee hepp...Yani orjinal sayılırım.. :78:
bende öpüyorum nulişim benimhoşçakal yengeçimm
kızlar bende ufaktan toplanayım evimin yolunu tutayımm
öpüldünüz kızlarrr
kızlar nasılsınız malumunuz kociş geldi izne epeydir giremiyorum ama sizleri unuttum sanmayın sakınnnn devremmm senide gördüm alttan alttan umarım iyisindir buradan zeynelime organiikime mentolümeee cadikazanimaa çok çok slmda sölüyorumm ayy tv programına çıkmış gibi oldu kendinize çok iyi bakınnnnn
kızlar nasılsınız malumunuz kociş geldi izne epeydir giremiyorum ama sizleri unuttum sanmayın sakınnnn devremmm senide gördüm alttan alttan umarım iyisindir buradan zeynelime organiikime mentolümeee cadikazanimaa çok çok slmda sölüyorumm ayy tv programına çıkmış gibi oldu kendinize çok iyi bakınnnnn
julia hoşgeldin askerin geldimi cnm
bugün ya da yarın heran her yerden çıkabilir cnm yaaa :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?