Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ımmm şeeyhhh ben ozaman asker yarenlerini ilk görüşte tanıcam ve kendime çeki düzen vericeeemm.. aşkım elimi bıraaak az ileri kayyyyy

vallaaa askerden bi gelsin aşkım öle uhu ile de deel bally ile yapıştırcam elini elime

işte ben sırf bu yüzden dışarı çıkmamaya çalışıyorum kızlar, evden işe işten eve
çıkmak zorunda kalıncada başımı önüme eğip kimseye bakmıyorum

işte ben sırf bu yüzden dışarı çıkmamaya çalışıyorum kızlar, evden işe işten eve
çıkmak zorunda kalıncada başımı önüme eğip kimseye bakmıyorum

Bende öyle ama göz kayıyo ister istemezz... kulak duyyuyo yani.. kendimizimi kandıralımmm

Buna anca gülünürrrrrr

Şafak olmuş 60küsur gülersin tabi benmi gülecem yaa

ımmm şeeyhhh ben ozaman asker yarenlerini ilk görüşte tanıcam ve kendime çeki düzen vericeeemm.. aşkım elimi bıraaak az ileri kayyyyy

tabiii kesinn

fazla söylenmeyin lan gelsinler sanki biz farklı olcezz

vallaaa askerden bi gelsin aşkım öle uhu ile de deel bally ile yapıştırcam elini elime

aynen walla, dibinden hiç ayrılmıcam, herzamanki gibi

Bitsin artık kızım ya çoook sıkıldım bunaldımm
Sen yarinin kollarındayken biz burda şafak sayıyoduk kısımm

az kaldııı dayaannn
tamam kızım bişemi dedikk... hemen alt devreyik diye ezmeyinnnn

hemen kara kaplı defterime not ettim asla unutmam

altında fırladı iyimi...
juli gel şunu çeyrek yapalım anam..

lokum bari çeyrek deseydin kızım piyasıyı yükselttin şimdi

sONradan düştü bnm jeton yaaa

napiim walla, olmuyo ama kandırmaya çalışıyorum işte. Bide ben çok sulugöz oldum, öyle çiftler görünce dayanamıyorum

Boşver ağlamaa... Zamanı gelince bizde alıcaz aşklarımızı kolumuzaa kahkahalar atıcazzzz

yok yazdım artık silinmez

şunu 4patik, 2çember,3havlu bide 1nevresime çevirseek... Kızım sana bohça yapıyom mis gibi.. Kaynanan bile yapmaz bukadarını daha ne istiyonnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…