Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

geçicek tabiki canım,bizim nasıl geçti bitti
sizde bizim gibi gelir gelmez telaşa gireceksiniz askerliği unutacaksınız bile

bakalım biz nasıl yetişcez zaten 2 yada 2.5 ayda eylüle mi kalsa diom nişan ama bilmiom cnmm inşallah yetişiriz

şafak : 52

orduya selam :80::80: yola devam

hejarım biz de gelir gelmez nişan yapıcaz Allah nasip ederse..düğünüde eğer yer bulabilirsek temmuzun sonuna inş.yoksa da ramazandan sonra..

bakalım biz nasıl yetişcez zaten 2 yada 2.5 ayda eylüle mi kalsa diom nişan ama bilmiom cnmm inşallah yetişiriz

nişanı yetiştirirsiniz nişanda bişey yok canım
yer bulursunuz inşallah..
birde senin aşkında benim ki gibi stres yaparsa birazcık zorlanabilirsin
benim aşk acayip streslydi
ya bulamazsak ya evlenemezsek deyip durdu

hejarım biz de gelir gelmez nişan yapıcaz Allah nasip ederse..düğünüde eğer yer bulabilirsek temmuzun sonuna inş.yoksa da ramazandan sonra..

gelir gelmez düğün stresi çok zorladı aşkımı
hele geçen 1 hafta yer bulma telaşı yok mu
off nasıl bir stresti anlatamam eğer istanbuldaysan
temmuzun sonuna yer bulman biraz zor gibi kardelenim biz çok zorlandık
ama şükür bulduk...

oooooooooo düğün için biz seneyi bekleriz sanırım yaaaa ama gene de belli olmaz durum ne gösterir
ama ben salonda nişan istiom cnmmm arkadaşlarım çok istiooo düğününe gelemeyiz uzak yaaa bazılarını götürebilcem anca onlarda nişanda görmek istiolar beni :97::97:

Şafak 49 havada
ay bu terimleri de öğrendik yaa

yok canım istanbulda değilim..malatyadayım.inş bizde buluruz yaa..:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…