Günaydın bacılar :82:
şafak 47
Günaydın cnmm maşallah şafakınaa
günaydınnn
malesef daha bitmesine çooooook var
izine geliyor canım, aöf sınavlarına girmek için
inşallah tamamen geldiği günleri de görcez, o gün de yazcam buraya mutluluktan uçuyorum diye:98:
şafak 415
mehtap 0
walla nolsun işte iyilik sağlık, saymaya devamsağolun kıslarrrr darısı başınızaa
anlatınnn bağalım ne var ne yokkk
duyguş devrem alttasın gördüm seni ses ver
anladım canım sevindim senin adına yaz tabi agzın kulaklarında
sağolun kıslarrrr darısı başınızaa
anlatınnn bağalım ne var ne yokkk
günaydınnnnn asker yarenleri keyifler bugün nasıl beni soracak olursanız dört gözle ayın 8 ini bekliyorum bebek varmı yokmu öğrenebilmek için
psikolojikmidir bilmem ama bugün sabah mide bulantısıyla uyandım baş dönmesi deseniz oda var bel ağrısı bir haftadır var ama başkada birşey yok inş bunlar bebiş belirtileridir...
ee bide şafak yazalım demi ama
şafak=334
kızzzlar günaydınnnn ama haberleree baktımdaaa morelımm bozulduuuu aslınnndaa sewınmmdeee :26::26: hataydaa çatışşmaa çıkmışşş 7 teröristtt öldürülmüşşş şekerllleerrr allahtann askerlerımızzde bısıı yokkk
günaydınnnnn asker yarenleri keyifler bugün nasıl beni soracak olursanız dört gözle ayın 8 ini bekliyorum bebek varmı yokmu öğrenebilmek için
psikolojikmidir bilmem ama bugün sabah mide bulantısıyla uyandım baş dönmesi deseniz oda var bel ağrısı bir haftadır var ama başkada birşey yok inş bunlar bebiş belirtileridir...
ee bide şafak yazalım demi ama
şafak=334
bol özlem hasret hüzün ne ararsan var... sende neler var :26:
Günaydın
Hakkınızda hayırlısı olsun inş..
kızzzlar günaydınnnn ama haberleree baktımdaaa morelımm bozulduuuu aslınnndaa sewınmmdeee :26::26: hataydaa çatışşmaa çıkmışşş 7 teröristtt öldürülmüşşş şekerllleerrr allahtann askerlerımızzde bısıı yokkk
hooşşgeldinnn canımmm safagındaa baya azalmşş hadıı bakalımmmmgecmıss olsunn canımm benımmm
şu 2 güncük izne bile bu kadar seviniyorum heyecanlanıyorum ya, teskere alınca kalpten giderim heralde
bol özlem hasret hüzün ne ararsan var... sende neler var :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?