Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

malesef daha bitmesine çooooook var
izine geliyor canım, aöf sınavlarına girmek için
inşallah tamamen geldiği günleri de görcez, o gün de yazcam buraya mutluluktan uçuyorum diye:98:
şafak 415
mehtap 0

anladım canım sevindim senin adına yaz tabi agzın kulaklarında

günaydınnnnn asker yarenleri keyifler bugün nasıl beni soracak olursanız dört gözle ayın 8 ini bekliyorum bebek varmı yokmu öğrenebilmek için
psikolojikmidir bilmem ama bugün sabah mide bulantısıyla uyandım baş dönmesi deseniz oda var bel ağrısı bir haftadır var ama başkada birşey yok inş bunlar bebiş belirtileridir...

ee bide şafak yazalım demi ama
şafak=334

hoşbuldum şekerlerim
çok canım sıkılıyo ulen bi geleyim dedim
Şafak Atarsa 42
Plakalarda geçmek bilmeyen rakamları anlamış oldum kırklar bitmiyor benden söylemesi

kızzzlar günaydınnnn ama haberleree baktımdaaa morelımm bozulduuuu aslınnndaa sewınmmdeee :26::26: hataydaa çatışşmaa çıkmışşş 7 teröristtt öldürülmüşşş şekerllleerrr allahtann askerlerımızzde bısıı yokkk

sağolun kıslarrrr darısı başınızaa
anlatınnn bağalım ne var ne yokkk

bol özlem hasret hüzün ne ararsan var... sende neler var :26:

Günaydın
Hakkınızda hayırlısı olsun inş..

organikimmm canım nasılsınnn sanada günaydın tatlım bir an kalbime iniyordu benim eşimde hakkaride görevde Allah'a çok şükür ki şehit vermemişiz Allah'ım korusun bütün askerlerimizi

hooşşgeldinnn canımmm safagındaa baya azalmşş hadıı bakalımmmm gecmıss olsunn canımm benımmm

Çokk Şükürr... Allahım sen tüm askerlerimizi koruuuuuuuu

Sen nerden aldın canım o haberi

sewwde yengec123 Latilokum+ meral79 organiik tuana_lalin Duygu.C bu kadar kız burda niye hiç kimse konuşmuyor askerlerinizi mi düşünüyorsunuz hatunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…