günaydın :80:
hayırdır bir sebebi var mı
günaydın kızlar
şafak : 44malatyaya selam :80: yola devam
yok cnm ama hersey yolunda dun bıraz bnmkı benı uyuz ettı ama sonra gonlumu aldı gıcık yenı bır roman okuyomus kıtapta cocuk kızın kendısını sevdınden emın olmak ıcın kendınce bır fıkır uretıyormus neymıs cocuk kız bır bahaneyle ayrılmak ıstemıs kız ıstememıs telefonu suratına kapatmıs 13 sefer aramıs fala fılan dun aynısını zeynel bana yaptı durup dururken ayrılıyorum bıttı dedı bende bıtemez falan dedım bu suratımatel kapattı ben aradı aradım o mesgule bastı tam 12 sefer aradım 13 . de actı yıne ılkten yok ıstemıyorum ayrılıcam senı sevmıyorum dedı bana neyse ben basladım aglamaya buı baktım guluyorrr nasıl uyuz oldum ama demesınmı benı sevdıne kesın ınandım dıye ben donduum kaldım ne dıosun sen dedım dıokı bole bole bır roman okuyorum cocuk kızın sevgısınden emın olmak ıcın bole bı oyun oynadı bakalım kız bırakırsa sevmemıs olcakmıs ayy aksam cıldırtı sonra bnm konturum bıttı kapandı gece kogustan cıkıp kulubeye gtmıs ıcı rahat etmemıs gece arıyor benı kızmadın dımı bana dıo ben dedım tmm tmm kızmadım ole ıstee....
günaydın arkadaşlar nasılsınız :81:
Sevdiklerinize tez zamanda kavuşmanız dileğiyle...
Günaydınnn :79:
şafakk 44
Günaydın Şafak Atarsa 39
deryaww nasılsın
günaydın kızlarr
sizlere bir sorum var
waffel makinesi almak istiyorum yorumlareınızı bekliyorumm
günaydın kızlarr
sizlere bir sorum var
kötüyüm canım yaa, hem de çok kötü
aşkımı uğurladım bu sabah
güzelmiş tatlikis
Günaydın herkese HayırLı HafTalarrr
Şafak 166
günaydın canlarım...
aşkımı gönderdim, çok kötüyüm
mervem yaa, ben senin yerinde olsam ölürdüm sinirimden, iyi dayanmışsın walla...
günaydın kızlarr
sizlere bir sorum var
herkeze iyi haftalar selamlar
Günaydın herkese HayırLı HafTalarrr
Şafak 166
günaydın kızlar nasılsınız
şafağımız 43 kütahyaya selamlarbu kırklar maşallah ne çabuk geçti ya inşlh geriside böle geçer:89:
herkeze iyi haftalar selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?