tmm cnm konuş bakalım aşkınlaakızlar ben çıkıorum aşkımı arıcammmmm
günaydın cnm hoşgeldinngünaydın kızlar nasılsınız
incim ben bunları forumda kullanamadım nasıl yapıon
iim burcum işin çok herhalde gelemiosun fazla.. aşkınla görüşmüşsünüz sevindim tatlım olumlu geçtiğineiyiyim bend ezehram sen nasılsın
incim hoşbulduk
son günler nasıl geçiyor çok az kaldı sizin
heyecan var mı
iim burcum işin çok herhalde gelemiosun fazla.. aşkınla görüşmüşsünüz sevindim tatlım olumlu geçtiğine
valla kıpır kıpır geçio tatlım
heyecanı bambaşka bişey.. bir an önce geçsin bitsin kavuşayım diosun ama beklemek zorundasın o günleri...
Öle işteee
iim burcum işin çok herhalde gelemiosun fazla.. aşkınla görüşmüşsünüz sevindim tatlım olumlu geçtiğine
valla kıpır kıpır geçio tatlım
heyecanı bambaşka bişey.. bir an önce geçsin bitsin kavuşayım diosun ama beklemek zorundasın o günleri...
Öle işteee
eminim bambaşkadır hiç birşeye benzemiyordur..
ama az kaldı vuslata koşar adım yaklaşıyorsunuz
inşallah bundan sonrada çok çok mutlu olursunuz..:97:
saol canım yaa.. sende üzme kendini sizinde biterde tez zmanda sizde kavuşursunuz inşallahhdün gündüz ve gece aşkım nöbet tuttu off nasıl acaba
sadece 2 saatlik uykuyla duruyor
diğerleri hep nöbette geçti
bende uyuyamadım tabii
malesef canım pekde fazla yokta yavaş yavaş yapıyorum canım istemiyor çalışmak bu aralar nednese..
evet canım görüştük güzeldi her şekilde ben sinirlendim o alttan aldı çok anlayışlı davrandı hep teselli eti beni takma kafana hiçbirşeyi ,sıkıntılarını biliyorum ama gerçekten geçicek şimdi sıkıntısını çekiyoruz ama o günlerde gelicek rahatlıcaz dahada mutlu olucaz dedi:82:
ee heyecanlanman gayet normal son 15 gün yani hele şu 5 gün geçsin geri sayım başlasın o zaman görcem seni heleki bşrde evde ouaksın bayramda :)
saol canım yaa.. sende üzme kendini sizinde biterde tez zmanda sizde kavuşursunuz inşallahh
burcum sevgilinn dediği gibi takma herşeyi kafaya oluruna bırakmak gerekio bazen..
sorma tatlıkısım ya haftaya bayram o daha çabuk geçicektirr
canım artık öyle yapıcam bakalım ilçalada olmaz diyor aniden bırakma kötü olabilirsin bağımlılık yapabilir diyor.dedimki annene söleme bunu deli zanneder dedim gülerek oda güldü yok canım dedi deli olan mı gidiyor aslında herkesin gitmesi lazım yani felan dedi sonuçta sağlık herşeyden önemli dedi:)canım aşkım ya ben burdan binicem dedi tamam aşkım sne bin dedim yok aşkım olur mu şaka yaptım akşam akşam seni nasıl bırakırım buada dedi şişhaneye kadar gedi benimle dedim buran git aşkım tanııdk olur gören olur dedim peki dedi minibüse bindirdi ve gitti güzeldi ya
26 kaısmda burada aşkım ohh ne güzelll bayramın 1.günü geri sayım başlıyorr:)
hakkınızda herşey çok güzel olsun burcum ya mutluluğu hakediosun çünkü...
27 kasımda gelio tatlım benimkiiii
mrb kızLar Safak 103
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?