Anladım incimmm valla suan cam sakızıı dıe normal agda kullanıyorum ne bılım pek de yararı olmadı sankıııı kuafrlere başlım dıyorum ama ısteeee çeknınıyorumda bılmıyorum yanı:26:
yhaa arkadaslar yardımınıza cok ıhtyacım var acııılll yardım eder msnz bana
en iyisi lazer köktüm çözüm
yhaa arkadaslar yardımınıza cok ıhtyacım var acııılll yardım eder msnz bana
en iyisi lazer köktüm çözüm
yaa belkı sacma olucak ama ben cok kararsızım . . cekım olucak seyırcı olarak cagırdılar arkadaslarla bırlıkte topuklu gıyınmek sart degılmıs ne gıycegıme karar veremedım topuklu fılan gıysem arkadasların yanında sırıtırım .s bu arada yasım da 19 kızlar bde saba tumerın programıymıs ben acıl cıkıyorum sız yazın ben gelınce okuycmm
yaa belkı sacma olucak ama ben cok kararsızım . . cekım olucak seyırcı olarak cagırdılar arkadaslarla bırlıkte topuklu gıyınmek sart degılmıs ne gıycegıme karar veremedım topuklu fılan gıysem arkadasların yanında sırıtırım .s bu arada yasım da 19 kızlar bde saba tumerın programıymıs ben acıl cıkıyorum sız yazın ben gelınce okuycmm
ODA HEMEN HEMEN KESİN OLMUO BE TATLIM...
azalttığı doğru ama seneler sonra yeniden çıkabiliomuş
En ıyısı ben sir e bı ılk adımı atayım guzellerrr
bencede at adımı canım memnun kalcaksın çook koltukaltı vs.değilde özel bölge için çok iyi:92:
Offf suusm ona cesaretım sıfır ya normal agda kullanıyorumm
vallaa topla cesaretini kusum git kuaforedünya varmış diceksin
ben gittiysem herkes gider yani gerçekten çok korkarım öyle şeylerden ama fazla korkulcak bişey değilmiş
korkmayın lleeyn hehe ayrıntılı anlatcam bırazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?