Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayydee ayaklansınnn ŞAFAKLARR kızlarrrr
nee duruyonuzz attıralımmm hadııı şafak 137
hadıı bakalımmm su 30lardanda kurtulımmm bırann önceee yaww

Amann da amann ne çok depükçü varmış, hep de arka arkaya.. Rabb'im bizi tezz zamanda sevdiklerimize kavuştursun, bir daha da hiiiççç ama hiç ayırmasın
Pek özledim kara böcüğümü ya soğuktan da iyice yanmış daha da kapkara olmuş dediğine göre gittiğinden beri de bir kere bile göremedim Resim göndermiş bakalım ulaşırsa hayırlısıyla nasıl bi asker olmuş görücem inşallah
Şafak 35 D:

çoook teşekkür ederim, kırık olunca 1 gün çatlak olunca hergün çekiyorsun malesef
inşallah canım bakalım bekliyoruz

evet geçmiyor ya
hergün dipdibe gezerken hiç ayrı kalacağımızı düşünmemiştim

gece gece asabım bozuldu ya
kerdeşimin sonunda nereye gideceği belli oldu
acemi birliği kastamonu göl köy diye bir yer
usta birliğide batmanmış
kısa dönem gidecek ama asabım bozuldu batmanı görünce
jandarma er olarak açıklanmış

kuzummm kastamonuuu ıı yerdırr de batmanıı bılmıyorummm benn burada kastamonuluyumm asklennn ama ıınsallahhh hakkında hayırlısıı olurr cnaımm oda allaha emanett canımmm

batıda olunca komutanlar kötü çok çektirir demişlerdi doğuda komutanlar ayrı bi iyimiş hayırlısı buymuş demekki canım sıkma canını ama kısa dönemde ilk defa duydum acemilikten farklı bir şehre çıktığını ve ilk defada askere gitmeden usta birliğinin neresi olucağının belli olduğu bir durumla karşılaştım
sistem mi değişmiş acaba

kuzummm kastamonuuu ıı yerdırr de batmanıı bılmıyorummm benn burada kastamonuluyumm asklennn ama ıınsallahhh hakkında hayırlısıı olurr cnaımm oda allaha emanett canımmm

kastamonu iyi aslında ama batman fena
anlamıyorum biri taaaa karadeniz diğeri güneydoğu
böyle manyakça kısa dönem seçimide ilk defa duyuyorum
şimdi açıklamada belli oluyormuş canım bende ilk defa şahit oldum

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayy hiç şaşırmadım nedense, çünkü benim nişanlım da kısa dönem gitti ve Hakkari merkez acemilik, Hakkari yüksekova da usta birliği oldu, daha da ötesi olmadığı için ileriye atamadılar sanırım Derler ya "Hakkari, bundan ötesi yok gari" Ama öyle sandığımız kadar kötü olmadı çok şükür, merak etme kısa dönemleri birlik dışına çıkartmıyorlar öyle, karargahın içinde geri hizmette görev veriyorlar genel olarak. Ama komutanlar doğuda daha iyi davranıyolar falan gibi bişi yok valla, denk gelmesi lazım, kimi iyi oluyo kimisi de kötü.. İşte bi su sorunu falan yaşadı benim nişanlım bi de çok soğuk olduğu için onun sıkıntısını çekti o kadar. Allah beterinden saklasın. Ben de hakkariyi görünce çok üzülüp günlerce ağlamıştım ama kısa dönem olduğu için hiç üzülme canım, günelr su giib gelir geçer sağ salim döner inşallah kardeşin..

Benim ismimi silin listeden .

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:...14/04/2011 susu_= 1 adana :123:

:123:...//2011 askımıozledımcok= 18 çankırı :123:

:123:...//2011 kardelen44= 26: eskişehir :123:

:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 33 içel :123:

:123:...15/05/2011 duygu.c= 34 istanbul :123:

:123:...15/05/2011 ssule07= 35 izmir :123:

:123:...17/05/2011 BarbieveKen = 37 kastamonu :123:

:123:...18/05/2011 melekkkk = 37kastamonu :123:

:123:...19/05/2011 julia__ = 38 kayseri :123:

:123:...19/05/2011 yengec123 = 38 kayseri:123:

-----------
-----

bu akşam susu arkadaşımızın depük gecesi vardır arkadaşımızın sevincini paylaşmak için toplanacağız tüm şafakçılar kutlamaya davetlidir

maşallah devrem 13 güncük sonra göreceksin askerine ne güzel

evet devrem az önce de kamerada gördüm aşkımı çok öslediiiim çooookkkkk
1 güncükte olsa gidicem görücem gelicem
Sezarın veni,vidi,vici sözü gibi oldu sen nasılsın bakalım,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…