Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bugün son karara vardık canım eger izin kullanmazsa 289
süpermiş cnm gelin peşimden ben depüklenim sıra sizde
maşallah juliacım sabrediyoruz işte geçicek elbet.buarada aldıklarına bende baktım çok güzellermiş güle güle kullan çantana bayıldımmm

bende çantama bayılarak aldım cnm yaaa altına o renklerde topuklu bi ayakkabu alcam

süpermiş cnm gelin peşimden ben depüklenim sıra sizde

bende çantama bayılarak aldım cnm yaaa altına o renklerde topuklu bi ayakkabu alcam

al canım al çantanla uyumlu olsun beyaz olan herşeye bayılırım ben zaten

Şafak atarsa 35 İzmir

inanamıyorum yaa bugünleri de gördük, çok şükür

isteme nişan düğün peşpee olcak demek..ne zaman düşünüyosunuz canm

isteme nişan temmuz da olacak sanırım cnm daha oturup net konuşmadık ama düğün için tarih belli deeil seneye kalabilir

isteme nişan temmuz da olacak sanırım cnm daha oturup net konuşmadık ama düğün için tarih belli deeil seneye kalabilir

benim asker yarim gelirse izin kullanırsa 20şubat geliyo isteme nişanı 27nisan(5yıl dönümüzüde)düşünüyos...2012de düğün allah nasip ederse ...düğün hazırlıklarında bu sefer karşılaşırıs inşşş

zaten şafaktan bi çıkayım hemen nişan evlilik hazırlığı topiği açcaz orda buluşcaz kızlar

zaten şafaktan bi çıkayım hemen nişan evlilik hazırlığı topiği açcaz orda buluşcaz kızlar

hani şimdi gelinlik bakanlar alyans seçenler varya öle pis imreniyom kiiiiibnmkine diom gelir gelmes uyuyup uyancas söz uyuyup uyncas nişan uyuyp uyancas düğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…