Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

susu_ canım yaa gözün aydın
5 hafta sonra pazartesi günü de benim için doğan güneş olacak inşallah..
Allah bir daha ayırmasın

oyyyy kızlar ben geldimmm
susucum valla seni düşündükçe bnm kalbim atıyoo deli gb seni hayal bile edemiyorum
dağıtıma gelceği zman hiç uyuyamamştım
seni tebrik ederim canım rabbim bir daha hiç ayırmasın sizi mutlululuklar canımm

susssuuuucukkkk veee artıkkk oo günlerr bıttııı acısıylaa tatlısıylaaa hadıı bakalımmm allahımm bu
saattenn sonraaa bolee uzun bıı ayrılıkkk göstermesınnn hiçç ayrılmayınn buu ayrıı kalan
gunlerınnnn acısınıı cıkartınnnn....
artıkk senınn sewgılınn yanındaa dusunn bıtttııı yaahh superr vallaa bızdee kavusscazz allahınn izniylee inşallahhh senn bı kavuşşş taaaa gell ama zıyaraeeteee bızzzııı

hoşşgeldınnn merveecıkımmm

hoşbuldum organğim ya bnm canım sıkılıyoo yaaaaa:119::119::119::119::119:

susucum bidaha bu topikte müjdeli haberlerin için gelirsin inş

bn çıkıyorum kızlar sevdiceğinizi görün rüyanızda

hoşbuldum organğim ya bnm canım sıkılıyoo yaaaaa:119::119::119::119::119:

ayennn ıcım ıcımee sıgmıyoo dıcemm aamaa maalesefff çokk özledımm yanımdaa olmuyokııı ama askımmm keskee gelseee yaa yarın ona kavusscagımıı bılmekk kadarr guzell bıı duyguu bılmıyorummm kesskemmm olsaa....
SUSUUcukk nekaa sanşşlıı hep bölee dewamm etsınnn sansııı

evet ama oda bizle aynı yollardan geçti ve kavuşmayı sonuna kadar haketti
bende kendim için düşünürsem kalbim yerinden çıkıcak gb atardı herhalde şimdiden ayarlama yapmaya çalışıyorum süpriz falan düşünüyorum o zman ble bi heyecan oluyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…