Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anemmm kıssss beklesydinizde gelincee görseydinn yaaa çok tuhaf bişe demi bende bi acayip oldun geçen haftalarda gördüğümde

Olsun canım en azından kendi evinde olucak istediğin zaman iletişim kurabiliceksin o kadar bekledin bir haftadan bişey olmaz artık

anemmm kıssss beklesydinizde gelincee görseydinn yaaa çok tuhaf bişe demi bende bi acayip oldun geçen haftalarda gördüğümde

ayy nası tuhaf oldumm o da tabii, elini üznü kaıo utandı bi ara kıyamam ya
bekleyemedm terto bi yıldr yüznü görmedm napiimm, havaalannda tanımam die kameradan görüşelm aşkm dedim

Ben çıkıorum herkese iyi geceler kızlar tatlı rüyalar:98::98:

Olsun canım en azından kendi evinde olucak istediğin zaman iletişim kurabiliceksin o kadar bekledin bir haftadan bişey olmaz artık

ayy nası tuhaf oldumm o da tabii, elini üznü kaıo utandı bi ara kıyamam ya
bekleyemedm terto bi yıldr yüznü görmedm napiimm, havaalannda tanımam die kameradan görüşelm aşkm dedim

ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh gerçektende doğru başlık olmuş yaaawww ah erkeklerrr

canım ayferim nasılsın
bilmiyorum ki tuğbacım ya işte sıkılıyorum nedense bazı şeyler kafama takılıyorda o yüzden olabilir

ecm canım iyi geceler....

Son düzenleme:
olsun ayfercim önemli değil kız almışsın bak yeniden burdan konuşuyoruz
tuğbacım hakikaten bazen öle diyorum kendime moral vermek için sağlıklı olalımda herşeyin üstesinden geliriz bazende ne yapsan aklına takılıyo işte bnm bir d.günüm onsuz geçti ama ne üzülmüştüm farklı bi dygu bir daha geçmeyecek ama aşkım 2 d.gününü bensz geçirecek malesef ama geçtikten çok yakın bi zman sonra kollarımda olacakk

oohhhhh o zamn çabucak aşkının doğm günü gelsindee kavuşmanza çookkkk az kalsıınnnnnn mervemmm
ayfercm,mervecm ben çıkıorummm ii geceler kızlarrr yarın okul var
optm sizii
şafak=17

Böcükleri uzaklarda olan sevgili çiçeklerim Allah hepimizi sağ salim böcüklerimize kavuştursun..
Benim karaböcüğüme kavuşmama 34 gün kaldı Allah'ın izniyle,

Şafak 34

Öptüm hepinizi yarın görüşürüzzz :)

Susucummmmmmmm, Emirin Sususuuuu gözün aydın canımm

kavuşuyorsun bugün Askerineee, yok yok ne Askeri, bitti askerlik uleeennn...

dur bi duzeltme yapiyim.. kavusuyorsun bugün Emirineeee

Hürgeneral Susumm

Rabbim size sağlıklı,sıhhatli,bereketli ve sonsuz bir aşkla dolu

uzuuuuuuuuuun bir ömür nasib etsin canim benim...

önce ben depuk yedim, benimki bitecekmi diye söylenip durdun, bak bitti anammmmmmmm

Helal olsun cano... Seviyorum seni

Günaydın kızlarrr askerimi cumartesi günü geçirdim..şafağıma devam :) 328 oldu..300 ler biitiyor neredeysee..ahh yarim gelde bidahaki yaza cıkarttıralım aradan düğünümüzü :82: çok seiyorum yaaa bitsede gelse bi görsem o günleri :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…