tamam len buranın Behzatı benim
hoşgeldin mavim
evet artık çok sıkıldım
yarim gelmeden yaz gelmeyecek anlaşılan
evet dayanması çok zor geliyor artık di mi
dayanmaktan başka yapabileceğim bişey yok ki zaten duble wcim
nabim ders iş filan ggeçirmeye çalışıorum
aynen canım yaaa insanoğlu doyumsuz ve hiç bişeyi beğenmez
Gelecek inşallah canımiyi çok şükür be ne olsun,düğün hazırlıkları,iş,güç
şafak azaldıkça daha da büyüyor gözümde ama bitti sayılır inşh sağ sağlim gelirde.
tamam len buranın Behzatı benim
dayanmaktan başka yapabileceğim bişey yok ki zaten duble wcim
nabim ders iş filan ggeçirmeye çalışıorum
Günaydın kızlaaar
Nasılsınız bakalım asker yarenleri
Selam, hoşgeldinnn:80:
öyle deme be tatlım inan seninle aynı durumdayız.Gelecek inşallah canım
uğraşcak bişeyler bulunca geçiyor biraz zaman yaa, bizim de 400lerin bitmesine 3 gün kaldı inşallah
Tabi senin şafağın yanında bizimki de neymiş ama, benim ki de fukara avuntusu işte
iyiyim tatlım sen nasılsınhoşbulduk devrem nabersin
evet.. bize güneş ; askerlerimiz geldiğinde doğacak !
öyle deme be tatlım inan seninle aynı durumdayız.
Şafak az ama geçmiyor işte.
Şimdi böyle söyleyince sana sinir bozucu geliyor olabilir ama inan azaldıkça bitmiyor
iyiyim tatlım sen nasılsın
problemlerinizi aştınız mı sorun yok değil mi?
Hoşbulduk canımm
Beni neden listeye bi alıp bi almamazlık yapıonuz bakim:44::44::44::44::44:
yok be canım, nie sinir bozucu gelsin, haklısın walla. Herkes dio zaten, bi ilk günler bide son günler geçmezmiş die, çok doğru walla, ikimiz de şuan en zor günlerdeyiz
öyle deme be tatlım inan seninle aynı durumdayız.
Şafak az ama geçmiyor işte.
Şimdi böyle söyleyince sana sinir bozucu geliyor olabilir ama inan azaldıkça bitmiyor
günaydınn asker yarenleri keyifler nasıl???
öle bir bakayım dedim birde şafak yazayım...
ŞAFAK===> 321
iyi bende çok şükür,o problemi aştık,şuanlık o konuyla ilgili bi problemimiz yok çok şükür ama bu ara o kadar sinirli ki anlatamam.. o melek gibi adam gitti yerine canavar geldi sanki.. a desem kızıyor,b desem kızıyor.. az zaman sonra hatasını anlıyor,biraz sabret neden böyle olduğumu bilmiyorum ama gelince herşey düzelecek diyor.. kıyamıyorum da..
sizde de varmı böyle bi sorun yoksa bitek biz mi yaşıyoruz devo ya?
sanki adam adet günüde gibi
iyi bende çok şükür,o problemi aştık,şuanlık o konuyla ilgili bi problemimiz yok çok şükür ama bu ara o kadar sinirli ki anlatamam.. o melek gibi adam gitti yerine canavar geldi sanki.. a desem kızıyor,b desem kızıyor.. az zaman sonra hatasını anlıyor,biraz sabret neden böyle olduğumu bilmiyorum ama gelince herşey düzelecek diyor.. kıyamıyorum da..
ayyy walla aynısını biz yaşıyoruz canım yaa, aynen bazı günler adet gününde gibi oluo resmen
ama çarşıya çıkınca yumuşuyor biraz, sonra yine asabiyete devam:44:
canım benim aslında kadınlara atılan bi iftira bu asıl erkeklere böle bi benzetme yapılmalı her şeye bi kulp buluyolar
Kendini hiiiiç üzme benim ki 6ay gebertti beni resmen bakkala gitsem geziyon diyodu...ama şimdi düzeldi ortama alıştıkça yatışıyolar...Hem onu düşün tek kaldı o senn yine arkadaşların var
iyi bari yaaa benden bi tane daha çıktı,tek değilmişim
ya benimki 14 aydır pek problem çıkartmadı bana saolsun ama şu son 10 gündür canımı okudu,daha da 30 gün bitmeyecek bu adet sancıları galiba
zorlanmaya başladım,zaten onsuz burada düğün işleriyle uğraşmak zor,bide o üstüme geliyor.. sonrada özür diliyor..
ahh bi anlasalar..
ama dediğin gibi ordaki psikolojiyi bilemiyoruzki,kapalı yerdelr.. biz en azından açık mekandayız yani:26:
canım benim bide son günleri ya onun sıkıntısı da vardır
allah sabır versin hepimize birden duble WcimWalla ben bişey yapmadım
yok be canım, nie sinir bozucu gelsin, haklısın walla. Herkes dio zaten, bi ilk günler bide son günler geçmezmiş die, çok doğru walla, ikimiz de şuan en zor günlerdeyiz
bu konuda tek olmadığıma sevindim
anam ne konuşacağımı şaşırıyorum bazen,bide bazen sinirden ne dediğini bilmiyor deli oluyorum,tamam alttan alıyoruz ama bizde insanız canım
allah sabır versin hepimize birden duble Wcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?