kızlar askerde iken sevgiliniz söz nişan düğün gb önemli olayları konuşuyormusunz yani ayrıntıları ile ne bileyim tarih şu zman olsun yada şu renk elbise istiyorum yada beğendğiniz şeyleri paylaşıyormusunz internete geldğinde
senin yeni mi gitti askerin?
cnm artık son günleriiii şafak iyiden iyiye sıkıştırıo sanırım üzme kendini gelince herşey düzelirçok kötü bi hafta sonuydu..
nişanlım evci iznine çıktı,iki gün dışardaydı ve benimle hiç ilgilenmedi
cuma akşama kadar aramadı,nete gelmedi..
akşam 6 gibi aradım bağırdım çağırdım kapattım ve neden böylesin bile demedi
ve bir daha cumartesi sabahı mesaj attı sanki hiç birşey olmamış gibi..
bende cumartesi akşama kadar ne telefonumu açtım ne de mesajlarına cevap attım..
akşam bi mesajına cevap attım ama sanki hiçbirşey olmamış gibi davrandı yine
sonra da ne bu surat dedi,yani hiçbir yaptığının farkında değil
sonra ben cevap atmayınca da uyuyakalmış göya,bi daha bu sabah aradı beni ve yine hiçbirşey olmamış gibi davranmaya başladı
bende beni bugün hiç arama yalnız bırak dedim,sende düşün azcık dedim..
o da yine ne aradı ne sordu..
neden bu kadar değişti
ne oldu böyle nişanlıma bilmiyorumçok kötüyüm çok
ne güzel canım şimdiden hayırlı olsun şanslısın ilgili bi askerin var Allah tamamına erdirsinevet cnm biz çok konuşuoruz bu konuyu yaza nişan da istediğimiz için ben beğendiğim nişanlıkları fln gösteriorum
ne güzel canım şimdiden hayırlı olsun şanslısın ilgili bi askerin var Allah tamamına erdirsin
mavimavi canım askerin evci çıktı dedin ama yanınamı geldide arayıp sormadı
bana sorarsan hem evliliğinizn az kalması hem şafak sıkıştrmıştır ne bileyim gelnce biraz gezip rahatlayıp kafa dağıtsaydı da öle evlenseydiniz şimdi gelncede hemn bi telaşe başlıcak bundan da etkilenmiş olabilir ama seni kaybetme korkusu olması lazım yani nişanlandım artık benm geri dönmez diye düşünmesin bnce
julia canım geldğinde bi süpriz yapmayı düşünüyormusn sevdiceğine
teşekkür ederim cnmaaaaaaaaaaa bende arkadaşıma az önce d.günü mesajı attım demk aynı gün doğdunuz
seninde doğum günün kutlu olsun canım bnm aşk huzur mutluluk dolu yıllar dilerim
iyyiiikki dogdunnn juliaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?