Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar askerde iken sevgiliniz söz nişan düğün gb önemli olayları konuşuyormusunz yani ayrıntıları ile ne bileyim tarih şu zman olsun yada şu renk elbise istiyorum yada beğendğiniz şeyleri paylaşıyormusunz internete geldğinde

evet cnm biz çok konuşuoruz bu konuyu yaza nişan da istediğimiz için ben beğendiğim nişanlıkları fln gösteriorum

kuzuucukkklarımmmm çokkk özzledımm beaaa hepünüzüü ayrı ayrıı opemm
bı degısıklık olsun dıe kuzenımde kaldımmm tatülldüyaa rahatladımm gezzdukk valllaa
ŞAFAK 117

çok kötü bi hafta sonuydu..

nişanlım evci iznine çıktı,iki gün dışardaydı ve benimle hiç ilgilenmedi

cuma akşama kadar aramadı,nete gelmedi..
akşam 6 gibi aradım bağırdım çağırdım kapattım ve neden böylesin bile demedi
ve bir daha cumartesi sabahı mesaj attı sanki hiç birşey olmamış gibi..
bende cumartesi akşama kadar ne telefonumu açtım ne de mesajlarına cevap attım..
akşam bi mesajına cevap attım ama sanki hiçbirşey olmamış gibi davrandı yine
sonra da ne bu surat dedi,yani hiçbir yaptığının farkında değil
sonra ben cevap atmayınca da uyuyakalmış göya,bi daha bu sabah aradı beni ve yine hiçbirşey olmamış gibi davranmaya başladı
bende beni bugün hiç arama yalnız bırak dedim,sende düşün azcık dedim..
o da yine ne aradı ne sordu..
neden bu kadar değişti
ne oldu böyle nişanlıma bilmiyorum çok kötüyüm çok

cnm artık son günleriiii şafak iyiden iyiye sıkıştırıo sanırım üzme kendini gelince herşey düzelir

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:...//2011 askımıozledımcok= 4 ağrı :123:

:123:...//2011 kardelen44= 12 bingöl : :123:

:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 19 çorum :123:

:123:...15/05/2011 duygu.c= 22 edirne :123:

:123:...15/05/2011 ssule07= 21 diyarbakır :123:

:123:...17/05/2011 BarbieveKen = 22 edirne :123:

:123:...18/05/2011 melekkkk = 23 elazığ :123:

:123:...19/05/2011 julia__ = 24 erzincan :123:

:123:...19/05/2011 yengec123 = 24 erzincan :123:

-----------
-----

evet cnm biz çok konuşuoruz bu konuyu yaza nişan da istediğimiz için ben beğendiğim nişanlıkları fln gösteriorum
ne güzel canım şimdiden hayırlı olsun şanslısın ilgili bi askerin var Allah tamamına erdirsin

mavimavi canım askerin evci çıktı dedin ama yanınamı geldide arayıp sormadı
bana sorarsan hem evliliğinizn az kalması hem şafak sıkıştrmıştır ne bileyim gelnce biraz gezip rahatlayıp kafa dağıtsaydı da öle evlenseydiniz şimdi gelncede hemn bi telaşe başlıcak bundan da etkilenmiş olabilir ama seni kaybetme korkusu olması lazım yani nişanlandım artık benm geri dönmez diye düşünmesin bnce

sennki de öledir cnm yaaa

julia canım geldğinde bi süpriz yapmayı düşünüyormusn sevdiceğine

aaaaaaaaaaa bende arkadaşıma az önce d.günü mesajı attım demk aynı gün doğdunuz
seninde doğum günün kutlu olsun canım bnm aşk huzur mutluluk dolu yıllar dilerim

ayy kızlar ben nasıl bi süpriz yapıcam aşkıma..hiç bişey aklıma gelmiyor..bi akıl verin lütfen yaa..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…