Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

işe gireli 1 sene olmadı cnm bırde sımdı alsam 5 ay sonra tezkere dugunde ne yapcammm :26::26: sonra

teşekkür ederim canım ondan korkmuyorum bi camlar çok fena ailedekiler yapar halleder
ben gelincik otururum kenarda ama yine en çok yorulan ben olurum.
paso bişeyler sorarlar :82::82::82::82:

evet herkonuda fikrini alıcaklar gelin hanımın...

ben şimdilik kaçarrr
öpüyoyummmmmmmm

kavga etmeden de dönmem diyorsun neyseki düzelmiş ara

walla o çıkardı kavgayı, ben bişi demedim, bi güzel ağlattı beni, walla onu sokak ortasında bırakıp dönecektim, o kadar sinir oldum. Sonra bana çiçek aldı verdi barıştık

işe gireli 1 sene olmadı cnm bırde sımdı alsam 5 ay sonra tezkere dugunde ne yapcammm :26::26: sonra

hımmm tühh, kötü olmuş böle:26:
Neyse haftasonu biraz hasret gidermişsinizdir nasıl olsa

Slm kızlar sipit kız senn nickinin yazdığı yer kırmızı değilmiydi, :44:

evet cnmm sabahta gıtım aksam 6 dan sonrada beraberiz salı carsambada persembe bır yalan bulursam gıtmem

özlemişsinizdir kavga etmeyi falan

tabii canım yaa ne demezsin
ben değil de anlaşılan o çok özlemiş kavgalarımızı, ben kavga etmeyelim die uğraştıkça illa bişi buluo kavga çıkarmaya

evet cnmm sabahta gıtım aksam 6 dan sonrada beraberiz salı carsambada persembe bır yalan bulursam gıtmem

:2:öhö öhö öhöh:2: çok hastayım, ben gelemicem galba işe dersin

günaydın kızlar..:79:

Ş A F A K = 11

BİLECİK'E yani acemi birliğimiz olan yere selam olsunbitiyor kızlar ya inanamıyorum..şimdi ne giysem telaşına düştüm..

yengecim devrem şafağın bir hafta azalmış,çok sevindim senin adına..

selam, günaydınnn :80:

kızlar merhabalar
hemşerim benim gittim gördüm kavgamı yaptım ama sonunda barıştım yorgun uykusuz savaşçıyım diyorsun bugün olsun gördüğüne çok sevindim
yengec şafağın 1 hafta attı süper yaa 1 gün bile değerli iken 1 hfta çok iyi
zeynelim hayırlı olsun canım kocacığın evde akşama kollarındasın ohh ne güzelll
şubatım canım yeni işin hayırlı olsun inşallah düzenin oturunca uğrarsın buralara

saol cnmm darısı basına ıns sende gorursun ama gıtmesını bılmek kotuu keske temmelı gelse ama daha 159 gun var coook offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…