Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mehtabimiz dogan güne$ - diyarbakir sana biraz ara veriyoruz
türkiyede olmasamda, tombi$imi izine geldiginde göremesemde cok seviniyorum gelmesine icim kipir kipir
cünki Ramazan Bayramini ailesinden uzakta gecirdi diye cok üzülmü$
$imdi yanlarinda olcak dogal olarak da mutlu olucak - o mutlu olunca benim mutlulugum ikiye katlaniyo
eh tabi hala biraz durgunluk var göremicem diye :97: ama olsun tombi$im mutlu olsunda :78:

cook mutluu ladyniz geldi
cicimm hoşgeldinn
sagol inciimm ho$buldum fistiiim $eniz niyetine öpereem

süper canim darisi bizlerin ba$Ina
yediniz bitirdiniz askerligi hayirlisiyla ALLAH birdaha sizleri ayirmasin

Sağol şekerım sneınkı doğan gunes asıl sana maşşalaaaaaaaaaahhhhhh

evet tatlim ya ben yaninda olamicam belki ama o tatil yapmi$ olcak
degi$iklik iyi gelir bayrami ailesiyle gecirecek , arkada$larini görecek bunlar onu cok mutlu eder keyfi yerine gelcek oh tombi$im seviyorum nan seni

hepimizede masallah canim hem 2 gün sonra askerini canli canli görcen varmi bundan güzeli

Son düzenleme:

Canım benım ya onada şükürrrr sana dedım gbı gelısmeler olacak ben emınımm.He kız az kaldı 2 gun kaldı heycan doruktaaaaaaaa sanırım tokattan baska yeeree cıkıcazz kacamak Halletdım gbı

Canım benım ya onada şükürrrr sana dedım gbı gelısmeler olacak ben emınımm.He kız az kaldı 2 gun kaldı heycan doruktaaaaaaaa sanırım tokattan baska yeeree cıkıcazz kacamak Halletdım gbı
tabi tatlim buna da $ükür o ii olsun mutlu olsunda ben halime raziyim
ALLAHA $ükür 2 gündür yine mesajla$iyoruz canim daha tam kivaminda degil ama in$allah zamanla o da olur
oooo fistim sen planlari baya ilerletmisin yaa

tabi tatlim buna da $ükür o ii olsun mutlu olsunda ben halime raziyim
ALLAHA $ükür 2 gündür yine mesajla$iyoruz canim daha tam kivaminda degil ama in$allah zamanla o da olur
oooo fistim sen planlari baya ilerletmisin yaa

Ohhhhhhhhhhhhh süper ladyımmm ilerletdm ilertdımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…