hakkaten vayyy beeeeeeeeeeeşafak olmus 150 vay beeeeeeeeeeeee
hakkaten vayyy beeeeeeeeeee
benimde canımmm coook sıkılıo aama senn cnm nıe sıkılıo yarın askun gelıoo sevın sevın
senin senin walla bak, inan banaayy derya sankı bu bnm deıl haa yada bu saatten sonra gecmıceek gıbıme gelıoo :44::44::44:
herkese merhaba
nasılsınız kızlar
sabah kahvaltıya misafirlermiz vardı
valla sayelernde tıka basa doldum offf nerde kaldı kilo vermek nerde
bu gece nöbet işimiz çok zor Allah tüm askerlemizi korusun
vakit geçmio yaaa, bide işten sıkıldım, bide yarın erken çıkmak istiyorum ama nasıl izin alacağımı bilemiyorum fln... üfff
herkese merhaba
nasılsınız kızlar
sabah kahvaltıya misafirlermiz vardı
valla sayelernde tıka basa doldum offf nerde kaldı kilo vermek nerde
bu gece nöbet işimiz çok zor Allah tüm askerlemizi korusun
ya kıyamam ben sana cnmm doktor randevum var de bende ısten sıkıldım patronuma gıcık olduuuu kadı ıyıkı hamıle yaa cnmı okuo yok sole yapma bıdaha yok bole olsun ayy sıktıı benıııı :26::26:
haftaya zaten 1 hafta yıllık izinde olcam, doktor işini izinde hallet derseeee
anaa senınkıııı ıslıycaklarr sendeeeee vay beeee gercekten bıtırıooozz galııııbaaa adasııım baksana 90/1 ler kalmıs en fazla 20 gunuhemşom hani sen izin almaycaktın akşama kdr beklesin diyordun olmuyo değilmi kıyamayız ki biz askerlerimze hadi bakalım kavuşuyosun bol tatlı sohbetler size canım
adaşım yarıladın tabii ne kaldı şunun şurasında bitiriyruz valla
bnde cumartesi 99 diyeceğim kısmetse
artık üç haneli sayılar yok kurtuldum 100lerden
offf offf kızlar canım öyle çok sıkılıyorki önceden hergün kocişimle telde konuşur bu kadar sık konuştuğumuzdan dolayıda kavga ettiğimizden şikayet ederdim şimdi o kavgaları bile özledim
dağların tepesine hantepe gönderdirler kocişimi ne bir haber alabiliyorum nede başka birşey iyimi sağmı hiç birşeyden haberim yok heleki birde dün hakkari çukurcadaki şehit haberini duyduktan sonra dahada kötü oldu içim ırak sınırından girin teröristler tarafından öldürüşlmüş askerimiz (Allah ailesine sabır versin) ve benim kociş orada sınırda kendi bulundukları yerin arasında bir dağ ve o dağın arkasındada o insan olmaktan mahrumların yeri
hepiniz askerlerinizi özlüyorsunuz ufak tefek kavgalar ediyorsunuz ama şükredin kızlar üzmeyin birbirinizi
Allah tüm askerlerimizi korusun
cnmm cok uzulduuum sana alllaahııım sana coook sabır versın cok zor durumdasın anladııııım ama bıtıcek allahın ıznıyle allahım butun askerlerımızı korusunn :2::2:
ailenle barıstınmı tuana merak ettım :44:
benimm miiii buuuuuu
canımm Allah sabır versin vallahi çok haklısın, halime şükrettim şimdi...:26:offf offf kızlar canım öyle çok sıkılıyorki önceden hergün kocişimle telde konuşur bu kadar sık konuştuğumuzdan dolayıda kavga ettiğimizden şikayet ederdim şimdi o kavgaları bile özledim
dağların tepesine hantepe gönderdirler kocişimi ne bir haber alabiliyorum nede başka birşey iyimi sağmı hiç birşeyden haberim yok heleki birde dün hakkari çukurcadaki şehit haberini duyduktan sonra dahada kötü oldu içim ırak sınırından girin teröristler tarafından öldürüşlmüş askerimiz (Allah ailesine sabır versin) ve benim kociş orada sınırda kendi bulundukları yerin arasında bir dağ ve o dağın arkasındada o insan olmaktan mahrumların yeri
hepiniz askerlerinizi özlüyorsunuz ufak tefek kavgalar ediyorsunuz ama şükredin kızlar üzmeyin birbirinizi
Allah tüm askerlerimizi korusun
yaa kıyamadım işte, ama yok beklesin yaa, almıcam yarın izin, 1-2saat geç görüversin beni di mi amahemşom hani sen izin almaycaktın akşama kdr beklesin diyordun olmuyo değilmi kıyamayız ki biz askerlerimze hadi bakalım kavuşuyosun bol tatlı sohbetler size canım
adaşım yarıladın tabii ne kaldı şunun şurasında bitiriyruz valla
bnde cumartesi 99 diyeceğim kısmetse
artık üç haneli sayılar yok kurtuldum 100lerden
kızz ben hemşireyim zaten, ilacın kaynağındayım, iç bi ilaç otur oturduğun yere der banaheeeeeeeeeeeeee ozaman baska bısı bulalım hemen uzaktan bır akraban sıze mısafırlıge gelmıs olsayada dişin cok agrısınnnn
canımm Allah sabır versin vallahi çok haklısın, halime şükrettim şimdi...:26:
Allah askerini sağsalim sana bağışlasın inşallah...
amin canım benim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
öyle zorki canım yaaa böyle şuanda zaman hayat herşey benim için durmuş gibi hiç birşeyden zevk alamıyorum
evet canım ailemle barıştım çok şükür üzüntüden çok hastalanınca ana yüreği dayanamadı affetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?