tühh yaayok gitmiycem gaziemire o istanbuula geliyor 13 ü akşamı 15 i sabah uçakla malatyaya gidecek: işten izin alamadım
walla ben rengini akıtıp üzerine karamel boyatıp, 1 haftasonra da balyaj attırıcam üzerine, daha önce konuştuğumuzda90fln demişti amabaya geçti üzerinden, şimdi ne kadara yapıcak bilmiyorum hemşo, bu akşam gidince öğrenmiş olcamhemşom kaça boyatıyosun sen saçlarını karamel rengine bayılıyorum ya ne bileym çok seviyrum saçta o rengi güle güle kullan şimdiden
kız sabret yeme annen görsün ondan sonra birlikte yersiniz bunların kalpli pastalarıda var askerim gelnce ya asker temalı yda yne böle bi psta yaptrmayı düşünüyorum
ay ben gelme hayallerni erken kurmaya başladım ne yapayım plan yapmayı seviyrm bide izn kullanma gb muhabbetmz var ama hadi bakalım hayrlısı
yok gitmiycem gaziemire o istanbuula geliyor 13 ü akşamı 15 i sabah uçakla malatyaya gidecek: işten izin alamadım
ben geldimhadi ordan seksü bayan
ben geldim
bakın size ne getirdim
yok be yavrum mat ojeler çok hoş duruyor ondan bahsediyorumhangi renk sürsem diye mi soruyorsun yani
yüzüğe bayıldım devo yaaaaaaa
selam,hiç tanışmadım seninle :) malatyada mı asker?
yok be yavrum mat ojeler çok hoş duruyor ondan bahsediyorum
bende çok hoş durmuş di mi
şu an gaziemirde 7 gün sonra ustalık için gelecek sonra malatya asal a gidecek gaziemir de hiç rahat etmedim umarım orada eder
benim askerimde malatyada da o yüzden sordum. ama inönü kışlasında.. asal diye bi yer bilmiyorum:S inşh rahat eder canım
ay bende diyorum bu oje de ne değişiklik var meğer mat mış
oje ile işim olmadığı için anlamadım cahelliğime ver
ay çok hoş gerçekten he:S
deli kız ya
niye oje sevmez misin
duygucum bu ojeler yeni elbiselerinle aynı renk, nikahta ve kınada mı süreceksin?
ben geldim
bakın size ne getirdim
benim askerimin bugece gaziemirde son gecesi, sabah erkenden yola çıkacak ve oradan kurtulacak çok şükür, darısı haftaya sizin başınızaşu an gaziemirde 7 gün sonra ustalık için gelecek sonra malatya asal a gidecek gaziemir de hiç rahat etmedi umarım orada eder
duygucum bu ojeler yeni elbiselerinle aynı renk, nikahta ve kınada mı süreceksin?
benim askerimin bugece gaziemirde son gecesi, sabah erkenden yola çıkacak ve oradan kurtulacak çok şükür, darısı haftaya sizin başınıza
acemilikte edemediler, inşallah gittikleri yerlerde rahat ederler...
heeeeem anladım şekerim bilemedim kusura bamyaoje başkasında severim ama bana yakışmaz çünkü tesettürlüyüm
hoş duruyor aslında di meduygucum bu ojeler yeni elbiselerinle aynı renk, nikahta ve kınada mı süreceksin?
benim askerimin bugece gaziemirde son gecesi, sabah erkenden yola çıkacak ve oradan kurtulacak çok şükür, darısı haftaya sizin başınıza
acemilikte edemediler, inşallah gittikleri yerlerde rahat ederler...
aslında askeri birlikler arasında en iyilerindenMİŞ! Ama hijyen 0! Aşkım 2buçuk aydır 27yılda olmadığı kadar çok hasta oldu, mikrop kaptı, ateşlendi fln...bu gaziemir baya kötü bi yer heralde :S
iwet bence çok hoş
hoş duruyor aslında di me
olabilir
maşallah mutluluğun daim olsun:2:allahımmmm şafak 8 çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?