Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hemşom kaça boyatıyosun sen saçlarını karamel rengine bayılıyorum ya ne bileym çok seviyrum saçta o rengi güle güle kullan şimdiden
kız sabret yeme annen görsün ondan sonra birlikte yersiniz bunların kalpli pastalarıda var askerim gelnce ya asker temalı yda yne böle bi psta yaptrmayı düşünüyorum
ay ben gelme hayallerni erken kurmaya başladım ne yapayım plan yapmayı seviyrm bide izn kullanma gb muhabbetmz var ama hadi bakalım hayrlısı

yok gitmiycem gaziemire o istanbuula geliyor 13 ü akşamı 15 i sabah uçakla malatyaya gidecek: işten izin alamadım
tühh yaa
neyse istanbulda görüşürsünüz artık

walla ben rengini akıtıp üzerine karamel boyatıp, 1 haftasonra da balyaj attırıcam üzerine, daha önce konuştuğumuzda90fln demişti amabaya geçti üzerinden, şimdi ne kadara yapıcak bilmiyorum hemşo, bu akşam gidince öğrenmiş olcam
ben de aşkıma kalpli pasta yapcam bu izinde

ben geldim
bakın size ne getirdim
duygucum bu ojeler yeni elbiselerinle aynı renk, nikahta ve kınada mı süreceksin?

şu an gaziemirde 7 gün sonra ustalık için gelecek sonra malatya asal a gidecek gaziemir de hiç rahat etmedi umarım orada eder
benim askerimin bugece gaziemirde son gecesi, sabah erkenden yola çıkacak ve oradan kurtulacak çok şükür, darısı haftaya sizin başınıza
acemilikte edemediler, inşallah gittikleri yerlerde rahat ederler...

bu gaziemir baya kötü bi yer heralde :S

gaziemir kötüymüş ya dağ gibi adamları yıkıo valla

bu gaziemir baya kötü bi yer heralde :S
aslında askeri birlikler arasında en iyilerindenMİŞ! Ama hijyen 0! Aşkım 2buçuk aydır 27yılda olmadığı kadar çok hasta oldu, mikrop kaptı, ateşlendi fln...
Bide çok kalabalık biyer. Kantin sırası bitmek bilmiyor, paranla aç kalıyorsun yani.
Eğitimi çok ağır değilmiş ama yinede askerim çok zayıfladı, yandı, kapkara oldu.
İlk gittiklerinde Tv, internet vs. var die reklam reklam yapıolar, ama hiçbiri yok aslında:26:
Daha bisürü şey, anlatmakla bitmez be canım
Neyse ki bitti

hoş duruyor aslında di me
olabilir
iwet bence çok hoş

:2: allahımmmm şafak 8 çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah mutluluğun daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…