Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herekzeee iyii gecelerrr ben kacar kuzulaaarrr
şafakkk 105 oofff offff bıtmedı gıttıı saglık olsunnn hısscakalınnn

kardelencim cnm allah başka ayrılık vermesin cnm

kardelenciiiiiiiimm
gözünaydın canım benim, Allah başka ayrılık vermesin inşallah
Mutluluk haberllerini alırız en yakın zamanda inşallah
sende bitirdin hadi açtın önümüzü haftaya 90|1 ler olarak tek tek dökülüyoruz peşinden

sağol duygucumm..şuan çok farklı duygular içerisindeyim..bittiğine inanamıyorum..bitiyormuş gerçekten..460 gün burda şafak saydım..hergün burayı takip ettim..sizlerin desteğiyle bugüne kadar geldim..hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..halimden anlayan bir tek sizdiniz..

Kızlar depük geceme gelmediniz ama canınız sağolsun..ben burda her günü sizinle paylaşmıştım..hepinizin son gecesinde olmaya çalışmıştım..ama olsun..sizleri seviyorum..

Kızlar depük geceme gelmediniz ama canınız sağolsun..ben burda her günü sizinle paylaşmıştım..hepinizin son gecesinde olmaya çalışmıştım..ama olsun..sizleri seviyorum..

mutluluktan uçtuğumuz haberlerde, kardelenimizin depüğünü kutluyoruz kızlar

bizde seni seviyoruz canım arkadaşımm

Kardelenciğim gözün aydın bir daha hiiiiiiiç ayrılmayın birbirnizden ömür boyu mutluluklaaaaar
Güzellikleeeeer günaydıııın hepinize atarsa soooooon 9

Günaydınnnn herkese! Mehtap heyecanı içindeyim, aşkım yola çıktı geliyooooooooooooorrrr

günaydııın kızlaarr

yine tezkere zamanı gelmış içimde bir hüzün varr yaaa bende gitmek istiyorum artık ama 149 güün var daha :95::95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…