Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

allahım kimseye böyle bir acı vermesin

o askere de bol sabır versin inşallah

canımm benımm allahh şifalar versınnn cokk üzüldümm sekerımm :26::26::26: allahımm yardımcısıı olsunn onunn cokk zordurrdurrr yaa offf morellerımm bozulduu

selam kızlar
şafaklar azalmış gördüğüm kadarıyla, maşallah hepinize

kızlar selam

bu akşam şafak atarsa 81 düzce olacak hayırlısıyla kızlar bu günlere gelebilmek ne büyük bi hayaldi benim için

:
kızlar selam

bu akşam şafak atarsa 81 düzce olacak hayırlısıyla kızlar bu günlere gelebilmek ne büyük bi hayaldi benim için

canımmm gecmısee solee bı bakımm dedımmde şafakını gordummm maaşallahh yaa 285 choqşeqer bu sekıldee gordummm bıdee sımdıkıne bakk maaşallahhh canımmm hadıı bakalımm senn ılerlee pesındennn gelımm bakk

sağol canım ya vallahi öyle ama hala bitmicekmiş gibi geliyyor bana ya ancak kocam yanıma gelince inanıcam bu gidişle

senin şafak kaç oldu organikcim

sağol canım ya vallahi öyle ama hala bitmicekmiş gibi geliyyor bana ya ancak kocam yanıma gelince inanıcam bu gidişle

senin şafak kaç oldu organikcim

canımmm olee deme bakkk kaçç olmuşş şafagınn yaa gecıcekkk bakk bende oralara gelsem bı benımde 104 dusun bakkk canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…