kızlar şimdi askerim aradı olabilcek en kötü haberlerden birini almış
Acemi birliğinden arkadaşı ayın 24 ünde evleniyodu ailesi nişanlısı arabadayken kaza yapmışlar ve annesi babası nişanlısı kardeşi ölmüş tüm ailesi bi arabada yok olurken bi o kalmış
allahım kimseye yaşatmasın böle acı başım ağrıdı ağlamaktan askerimde konuşamadı
hepimiz askerlerimizi gittikleri gibi kavuşalım
kızlar şimdi askerim aradı olabilcek en kötü haberlerden birini almış
Acemi birliğinden arkadaşı ayın 24 ünde evleniyodu ailesi nişanlısı arabadayken kaza yapmışlar ve annesi babası nişanlısı kardeşi ölmüş tüm ailesi bi arabada yok olurken bi o kalmış
allahım kimseye yaşatmasın böle acı başım ağrıdı ağlamaktan askerimde konuşamadı
hepimiz askerlerimizi gittikleri gibi kavuşalım
kızlarrrr ıyıı aksammlarr sekercıklerrr
şafak104
heyooooooooo
maşallah cnm serbest mi çalışıosun sen
hosssgeldınnn qızz hosssgeldınnn ayferımmmm heyooo heyooo nasılsınnn bakalımmm kavuuşşceennııı bakeemm+++++ lARIDA YIDIIINN BITRRDINN
senin şafağını yesinlerr
şafagımı yersen azın yanarr bıdaha yımezzsınn
kızlar selam
bu akşam şafak atarsa 81 düzce olacak hayırlısıyla kızlar bu günlere gelebilmek ne büyük bi hayaldi benim için
:
canımmm gecmısee solee bı bakımm dedımmde şafakını gordummm maaşallahh yaa285 choqşeqer bu sekıldee gordummm bıdee sımdıkıne bakk maaşallahhh canımmm hadıı bakalımm senn ılerlee pesındennn gelımm bakk
slm kızla
sağol canım ya vallahi öyle ama hala bitmicekmiş gibi geliyyor bana ya ancak kocam yanıma gelince inanıcam bu gidişle
senin şafak kaç oldu organikcim
bu gece 81 misin cnmselam canım naber bu akiamdan sonra beni de listene alıcan bebeğim şafak 81
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?