Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydın kızlarrr
Durum güle güle kullan ayakkabın güzel biri bana platformlarla yürüme dersi versinn

Günaydın incimmmm
teşekkür ederim cnm...
ben verebilirim ders süreklü kullanıyorum çünkünümm
alışman için dolgu topuklularla başlamanı tavsiye ederim incimmm

Günaydın incimmmm
teşekkür ederim cnm...
ben verebilirim ders süreklü kullanıyorum çünkünümm
alışman için dolgu topuklularla başlamanı tavsiye ederim incimmm

Ama durum dolgu topuk alsam giyiceğim yer yine yok ki iş yerinde giymiyorum benimkide giydirtmez zaten Platdormu alıp evde bol bol yürüsemmi acaba :26:

Ama durum dolgu topuk alsam giyiceğim yer yine yok ki iş yerinde giymiyorum benimkide giydirtmez zaten Platdormu alıp evde bol bol yürüsemmi acaba :26:

niye giymicekmişsin incimmm...
ev terliği olarak dolgu topuk kullanan bisürü ark. falan var..
işyerinde giysen nolucakk.. hem niye karışıyomuş aşkın.. biyerinmi açık giy sen bi ayakkabım var onada karışma deee
ben öyle didimm artık ayakkaplarıma karışmıyo... çünkü giyimimden yeterince ödün verdim...
ayacıklarıma bari karışmasınnn

Durum benim çalıştığım yerde tek bayan benim 7 tane erkek var .. Bu yüzden bu konuda pek ses çıkarmak istemiyorum benimkine akrep erkeği kızım senden iyi kim anlıcak beni

İstanbuldaki bu havadan bıktım yaaa oooofffffff düzelsin artık bahar gelsin dengemiz şaştı valla bi güneş açıo bi birden soğuyo yağmur yağmaya başlıoo yaz gelsiiiin bahar yaşayamadık yazı güzelce yaşayalım bari:95:

Kokma yafrum burdayız

Umarım aşkın geldikten sonra yani yarından sonrada burda olursun yengeçimmm

İzmir de hava harikulade

sonunda bıtcek kım kbu hafta su gibi gecsin gitsin kızlar
ama ben yine kayışalrı kopardım içimde bir mutluluk var :26: :87:

ay neyse hep böle olsam keske su 100 leri yarıladım ama sımdıde durdu galıbaa
korkmaya basladım :18::18::18: amaaaaan elınde sonunda biticek kim kalmıs ordaaaa

içimdeki mutlulugun sebebını sımdı buldum askııııııııııııııııııııııııııııııııım bana cıcek yolamıs cıcek sepetınden anneler gunu hedıyesı cok mutlu olduuum coooookkkk askııım benı yaaa cok romantık cooook

Olurum tabikii Çarşamba günü bi kavuşıyım yarime bi hasret giderelim ama hasret gidermek kaç gün sürer bilemem :86:

KAVUŞMA anını merakla bekliyoruzz cnmm....
ama yarın gelmiyomu aşkın. neden çarşamba kavuşuyonuz bakimm:26:

Bu da Şafakmı beeeeeeeeeee

Ohh tadını çıkar valla ne güzelll burayada gönder güneş ve sıcak hava

herkes yaz moduna geçmiş kısa kollularr.. açık ayakkabılarrrr cıvıl cıvıl heryerrr:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…