Ne vuruyon nen geldik
Güzelmiş ayakkabıı canım güle güle kullan. Tam yazlık
Günaydın kızlarrr
Durum güle güle kullan ayakkabın güzel biri bana platformlarla yürüme dersi versinn
Günaydın incimmmm
teşekkür ederim cnm...
ben verebilirim ders süreklü kullanıyorum çünkünümm
alışman için dolgu topuklularla başlamanı tavsiye ederim incimmm
Ama durum dolgu topuk alsam giyiceğim yer yine yok ki iş yerinde giymiyorum benimkide giydirtmez zatenPlatdormu alıp evde bol bol yürüsemmi acaba :26:
niye giymicekmişsin incimmm...
ev terliği olarak dolgu topuk kullanan bisürü ark. falan var..
işyerinde giysen nolucakk.. hem niye karışıyomuş aşkın.. biyerinmi açıkgiy sen bi ayakkabım var onada karışma deee
ben öyle didimm artık ayakkaplarıma karışmıyo... çünkü giyimimden yeterince ödün verdim...
ayacıklarıma bari karışmasınnn
Durum benim çalıştığım yerde tek bayan benim 7 tane erkek var .. Bu yüzden bu konuda pek ses çıkarmak istemiyorum benimkine akrep erkeği kızım senden iyi kim anlıcak beni
Kokma yafrum burdayızAma ama kimse olmayınca korktummm bennnnnnnn:18:
beğendinmii saollll
Ama durum dolgu topuk alsam giyiceğim yer yine yok ki iş yerinde giymiyorum benimkide giydirtmez zatenPlatdormu alıp evde bol bol yürüsemmi acaba :26:
Kokma yafrum burdayız
İstanbuldaki bu havadan bıktım yaaa oooofffffff düzelsin artık bahar gelsin dengemiz şaştı valla bi güneş açıo bi birden soğuyo yağmur yağmaya başlıoo yaz gelsiiiin bahar yaşayamadık yazı güzelce yaşayalım bari:95:
Umarım aşkın geldikten sonra yani yarından sonrada burda olursun yengeçimmm
İzmir de hava harikulade
İzmir de hava harikulade
Olurum tabikii Çarşamba günü bi kavuşıyım yarime bi hasret giderelimama hasret gidermek kaç gün sürer bilemem :86:
Şafak Son 5
Ohh tadını çıkar valla ne güzelll burayada gönder güneş ve sıcak hava
AynennnŞafak Son 5
KAVUŞMA anını merakla bekliyoruzz cnmm....
ama yarın gelmiyomu aşkın. neden çarşamba kavuşuyonuz bakimm:26:
Yok yavrum yarın değil. Çarşamba geliyo. Bugün şafak 1 yarın şafak doğan güneş diycem. Öyle oluyomuş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?