çıkmişşın bıleneee sagolll canımm inşallahh senide görcemm böleee heyecanlanırkennn
düstümmyaa artıkk 2 mizdee ohh çektıkk canımm cımmsenınn basınaa darısııı
selammmm kızzzlllaaaarrrrr
şafak atarsa 189
hoşbulduk kızlar
nedendır bılmem bu hafta bana cabuk gecıyo gibi gelmeye başladı inşallah yaz böyle cok cabuk gelır gecer ..
hoşbulduk kızlar
nedendır bılmem bu hafta bana cabuk gecıyo gibi gelmeye başladı inşallah yaz böyle cok cabuk gelır gecer ..
eminn olunn daha çabukk geçıçekk çünkii evdee bulunnmak zor olcakkk vee zamannn akıcakk ksın daha zor hep ev bıde kış hava kararık insanınn içidee kararmiş olcakk zor olur şekerler ama yazın cıvıl cıvıll hiç merak etmyınnn
eminn olunn daha çabukk geçıçekk çünkii evdee bulunnmak zor olcakkk vee zamannn akıcakk ksın daha zor hep ev bıde kış hava kararık insanınn içidee kararmiş olcakk zor olur şekerler ama yazın cıvıl cıvıll hiç merak etmyınnn
inşallah dediğiniz gibi olurda cabuk gecer cnm =)
gerçi aşkım yokken çok çıkmam dışarı işlerde azalır yazın eylule kadar bıraz zor olur iş açısından gun bıraz zor gecer gıbı gelıyor bana ama umarım böyle olmaz canım
tatlımmm oledeee sonuççta çalısıyosunn bazenn bı bakıyosunn gün bitmiş oluyoo düsün bıde çalışmıyanlarııı nasıl gecıcek zman bı turlü evdede gecerr ama iştekı gibi rahat olmuyooo oyüüssden heç merak etme bıde eskıdenn zar zor aralardıı askerler eşlerınıı yaı olemişşşimdii bıldıgım kadarıylaa günde 2.3 kez arıyolaar askerler ve daha raht gecıyoo canımm yani bugunde burdann cıkaracagımızz ders neyymişşş şükürr canımmmm benımmm
Ben geldimm kızlaaaar :122::122::122:
hoşbulduk canımm
kızlar şafaklar ne durumda benımki sanki gitmiyo hiç :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?