Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çıkmişşın bıleneee sagolll canımm inşallahh senide görcemm böleee heyecanlanırkennn
düstümmyaa artıkk 2 mizdee ohh çektıkk canımm cımm senınn basınaa darısııı

aynı anda yazmışız kuzumm ya amin darısı bizim başımıza ağzından bal damlıyo valla

hoşbulduk kızlar

nedendır bılmem bu hafta bana cabuk gecıyo gibi gelmeye başladı inşallah yaz böyle cok cabuk gelır gecer ..

hoşbulduk kızlar

nedendır bılmem bu hafta bana cabuk gecıyo gibi gelmeye başladı inşallah yaz böyle cok cabuk gelır gecer ..

eminn olunn daha çabukk geçıçekk çünkii evdee bulunnmak zor olcakkk vee zamannn akıcakk ksın daha zor hep ev bıde kış hava kararık insanınn içidee kararmiş olcakk zor olur şekerler ama yazın cıvıl cıvıll hiç merak etmyınnn

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 1 adana :123:

:123:...15/05/2011 ssule07= 3 afyon :123:

:123:...15/05/2011 duygu.c= 4 ağrı :123:

:123:...19/05/2011 melekkkkk = 5 amasya :123:

:123:...19/05/2011 julia__ = 6 ankara :123:

:123:... ChoqSeqeR = 77 yalova :123:

-----------
-----

hoşbulduk kızlar

ne güzel hep böyle hissedersin inşallah ozaman canım şu yazı atlatalım bende biraz olsun rahatlıcam

bencede canım kışın çoook zor oluyo hem yazın benim hayatımdaa geliceeeekkk

inşallah dediğiniz gibi olurda cabuk gecer cnm =)

gerçi aşkım yokken çok çıkmam dışarı işlerde azalır yazın eylule kadar bıraz zor olur iş açısından gun bıraz zor gecer gıbı gelıyor bana ama umarım böyle olmaz canım

tatlımmm oledeee sonuççta çalısıyosunn bazenn bı bakıyosunn gün bitmiş oluyoo düsün bıde çalışmıyanlarııı nasıl gecıcek zman bı turlü evdede gecerr ama iştekı gibi rahat olmuyooo oyüüssden heç merak etme bıde eskıdenn zar zor aralardıı askerler eşlerınıı yaı olemişş şimdii bıldıgım kadarıylaa günde 2.3 kez arıyolaar askerler ve daha raht gecıyoo canımm yani bugunde burdann cıkaracagımızz ders neyymişşş şükürr canımmmm benımmm

İleride şu söyledıklerımızı düşünüp çok gülümsiycez kesinlıkle :)

kendimizi öyle bir rahatlatıyoruz ki :)

bizim bir gün bile görüşmedıgımız bırbırımızı görmeden gecırdıgımız gun olmamıştı hiç.. şimdi ise 7 aydır hiç görüşemıyoruz .. zor şey beklemek, sabretmek..

ama dediğin gibi Allaha şükürler olsunki hep konuşabılıyoruz arada bırde olsa cam dan göruyoruz ınternete gırdıklerınde :) şükürler olsun tabıkı canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…